Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Ахелой
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да закупя за мой клиент многостаен апартамент находящ се в гр. Поморие в близост до централния плаж. Приоритетно разглеждаме имоти на улиците - Крайбрежна, Поп Сава Катрафилов
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент.Приоритетно се разглеждат гр.Поморие и гр.Несебър.Бюджет до 40 000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в град Поморие или кв. Сарафово в Бургас. Желателно е апартаментът да е в близост до плажна ивица и да е обзаведен.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения, с гледка към морето.
Мой клиент търси да закупи магазин в гр. Поморие или Слънчев бряг. С площ до 40 кв.м. Бюджет до 25 000 Евро.
Мой клиент търси имот за инвестиция, къща ли вила, хотел, сграда до 80 000Е в област Бургас и град Бургас.
Словашка гражданка купува едностаен апартамент в Марина кейп -гр. Ахелой. Търси предимно първа линия, обзавеждане.
Мой клиент търси да си купи малко студио в област Бургас. Няма предпочитание за района, но иска да е спокойно място, в близост до плажа, а апартамента да има гараж или вътрешен паркинг.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско или гр. Созопол. Да може да се ползва целогодишно. Задължително да има асансьор. Да има възможност и за паркиране наблизо. Интересува ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент, тип студио в област Бургас. Разглежда в гр. Приморско и гр. Поморие.
Мой клиент да закупи двустаен апартамент в област Варна и Бургас. Независимо обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси къща на българското черноморие, без значение къде се намира. Ще я ползват летният сезон. Да бъде в близост до морето, да бъде нова и запазена, необзаведена, може и с довършителни работи ...
Звъня по Оферта Продава 351297. Иска повече информация. Търси къща по Българското черноморие, област Добрич, Варно и Бургас до 65 000Е.
Търси за мой клиент еднофамилна къща, която да разполага с поне две спални в покрайнините на Бургас. Да е с равен добре поддържан двор и достъп от асфалтов път, подходяща за целогодишно ползване.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, който да е готов за живеене и с ясна гледка към морето и плажната ивица на съответния курорт.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южното черноморие. Желае да е без такса поддръжка. Може обзаведен и необзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на кв. Сарафово, гр. Бурагас, в близост до хранителен магазин, с контролиран достъп.
Частна обява