Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Обзор
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Свети Влас, разположена на около 400 м от плажа, без такса поддръжка.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня или просторно студио. Разглеждаме к.к. Слънчев бряг. За предпочитане е да е обзаведен, може да е първи или последен етаж.
Мой клиент се интересува от двустаен или тристаен апартамент в гр. Обзор, Интересува се от тухлено строителство. Разглеждат се комплекси и сгради БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще разглежда оферти в близост до плажа.
Мой клиент търси да закупи едностаен обзаведен апартамент в област Бургас. Приоритетно се разглеждат гр. Несебър, к.к Слънчев бряг, гр. Равда, гр. Созопол. Бюджетът до 23 000 евро.
Купувам за мой клиент неурегулиран поземлен имот в гр. Созопол, Несебър и Поморие. Задължително да има ток и вода.
Мой клиент търси двустаен апартамент или студио в района на град Несебър, за целогодишно живеене, без такса поддръжка.
Търся за мой клиент къща или тристаен апартамент в посочените райони, с преоритет се разглеждат предложения на приземен етаж.
Мой клиент търси за купи парцел в посочените райони, с наличието на ток и вода. С преоритет се разглежда гр. Черноморец.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в изброените райони. С преоритет се разглеждат имоти с изглед към море.
Иска да закупи двустаен обзаведен апартамент на 1ва линия с гледка към морето в Област Варна и Област Бургас. Ако е на висок етаж да има асансьор. Разглеждат се всички предложения.
Частна обява
Частна обява
Куплю 2-х комнатное жилье для круглогодичного проживания, до моря можно до 1-1.5 км, можно без мебели, Акт 16 - обязателен. Цена - до 20 тысяч.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Търся да закупя изгодно за мой клиент апартамент в Китен, близо до плаж. Покупката не е спешна. Определяща е добрата цена.
Купувам просторен 3-стаен апартамент в Слънчев бряг, Несебър или Равда. Апартаментът да е на комуникативно място.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент на Черноморието. Разглежда предложения на последен етаж с гледка към морето и 2 балкона.
Купувам 1-стаен обзаведен апартамент около Бургас. Трябва да е разположен на етаж между 1-ви и 4-ти, да има балкон и да е с южно изложение. Трябва да е близо до плажа и до центъра на населеното място.