Вие търсите: Купувам магазин, град Бургас
Офис/Магазин, Централна част, ЦЕНА около € 12 000
Търся за закупуване на мой клиент малко помещение в град Бургас. Разглежда помещения подходящи за магазин.
Клиент търси да закупи фризьорски салон или магазин в гр. Бургас. Приоритетно разглежда Център, ж.к.Възраждане, ж.к. Бр.Миладинови, ж.к.Лазур и ж.к.Зорница.
Офис/Магазин/Гараж, Център, ЦЕНА около € 26 000
Търся за моя клиентка помещение в град Бургас. Разглеждаме в центъра помещения на партерен етаж със статут на гараж, магазин или офис.
Магазин, ж.к. Меден рудник, ЦЕНА около € 280 000
Мой клиент търси да закупи магазин с лице на главен булевард в град Бургас. Приоритетно се разглежда ж.к. Меден рудник. Бюджетът е до 280000 евро.
Търся за мой клиент магазин в кв. Хаджи Димитър, около 200 кв. м, със складова част около 100 кв. м. Магазинът да е с правоъгълна форма и да има паркомясто или гараж.
Офис/Магазин, ж.к. Лазур, ЦЕНА около € 50 000
Търся да закупя търговско помещение в ж.к Лазур, в строяща се сграда или такава с Разрешение за ползване.
Магазин, ж.к. Възраждане, ЦЕНА около € 34 400
Търся за свой клиент партерно помещение в ж.к. Възраждане, подходящо за сервиз. Разглеждаме сгради с бърз и удобен достъп за автомобил, с възможност за свободно паркиране. Сградата трябва да е с разрешение ...
Офис/Магазин, Централна част, ЦЕНА около € 40 000
Търся за свой клиент търговско помещение, подходящо за салон за красота. Разглеждаме всички предложения в близост до центъра на града, на улици с човекопоток и с възможност за паркиране.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 98 550
Търся магазин в центъра на гр. Бургас. Предпочитам ул. Александровска, ул. Богориди или преки на тези улици.Клиентът ми е с готово финансиране. Приемам предложения и над определения бюджет в обявата.