Вие търсите: Купувам парцел, град Бургас, ж.к. Лазур
Искам да купя за мой клиент къща в град Бургас, за предпочитане с лице към улица. Имотът да е обзаведен, с минимум 2 спални.
Търся за мой клиент парцел в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Държи да е в регулация. Няма ограничения в бюджета.
Мой клиент търси да купи УПИ с проект за застрояване в идеалния център на град Бургас. Парцелът да се намира в района на ОУ П.Р. Славейков.
Клиент търси да купи парцел в централната част на град Бургас. Ще се използва за жилищно строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Искам да купя за мой клиент поземлен имот, подходящ за жилищно строителство, в централната част на град Бургас. Разглеждат се само оферти в регулация.
Мой клиент търси да купи парцел в гр. Бургас, подходящ за жилищно строителство. Разглеждаме предложения и за строителство срещу обезщетение.
Търся за мой клиенти парцел за застрояване в град Бургас. С приоритет разглеждаме предложения в комплексите Възраждане,Изгрев Сарафово, Лазур, Зорница и Център.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за строителна компания парцели подходящи за жилищно строителство. Фирмата е с отлична репутация - няма незавършени сгради, строи с качествени материали и изпълнява проектите си предсрочно. Приемам ...
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот в гр. Бургас, подходящ за жилищно строителство, за предпочитане в централната част на града.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в гр. Бургас, по-специфично - кв. Крайморие. Парцелът да е поне 1500-2000 кв.м.