Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град Бургас
Купувам четиристаен апартамент за мой клиент в чентралните части на града. С предимство се разглеждат обзаведени апартаменти.
Мой клиент купува 4-СТАЕН апартамен в град Бургас. Задъжлително условие е да е близо до Морската градина, ако е по- висок етаж да има асансьор. Желае да има 3 спални и 2 бани. Без панелни сгради. Задължително ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент.Приоритетно се разглежда ж.к.Лазур, ж.к.Бр.Миладинови, ж.к.Възраждане и Център.Бюджет до 80000 евро.
Търся за моя клиентка необзаведен апартамент с три спални, хол и кухня в централна градска част. С приоритет са жилища в кооперации старо строителство , без първи и последен етаж. Асансьорът не е приоритетен.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централен район на град Бургас, на тиха локация.
Купувам за мой клиент необзаведен апартамент, с площ около 150 кв.м или етаж от къща, с качествени довършителни работи, в гр. Бургас.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент или къща в гр. Бургас, кв.Сарафово. Бюджетът е до 140000 евро.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в централните части на град Бургас. Разглеждат се с приоритет апартаменти с паркомясто или гараж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Мой клиент търси да закупи 4-СТАЕН или МНОГОСТАЕН апартамент в гр. Бургас, ж.к. Възраждане, площ около 120 кв. м.