Вие търсите: Купувам четиристаен апартамент, град Бургас
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в района на ж.к. Възраждане и ж.к. Славейков. Разглеждат се обзаведени и необзаведени.
Търся за мой клиент имот жк"Лазур". Приоритетно се разглеждат апартаменти с просторна дневна и гледка море.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент апартамент в град Бургас. Разглежда предложения с 3 спални и да не е под 100 кв.м.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в град Бургас, кв. Ветрен до 70 000 Е. Ново строителство, може и в начален етап.
Частна обява
Търся 4-стаен или по-голям апартамент: - в добро състояние - без необходимост от ремонт, за директно нанасяне - може и необзаведен - в центъра и широкия център на гр. Бургас
Мой клиент купува многостаен апартамент в ж.к. Меден рудник и ж.к. Лазур. Желае сградата да се намира в много тих и спокоен район, общите части да са добре поддържани с контролиран достъп.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент купува четиристаен апаратамент, тип мезонет, който се намира в центъра на град Бургас. Апартаментът трябва да е обезателно с три спални и обзаведен. Бюджета да е до 90 000
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Мой клиент търси да закупи 4-СТАЕН или МНОГОСТАЕН апартамент в гр. Бургас, ж.к. Възраждане, площ около 120 кв. м.