Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, Център
Клиент търси да купи тристаен апартамент в град Бургас - без ж.к. Меден рудник и ж.к. Славейков. Разглежда ново строителство, може и на идеен проект.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси двустаен или тристаен апартамент в централна и южна част на гр. Бургас на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен в посочените райони, който по възможност да е обзаведен. Готов е за бърза сделка. Плаща с лични средства.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централен район на град Бургас, на тиха локация.
Търся за мой клиент тристаен обзаведен апартамент в центъра на гр. Бургас, в близост до районния съд, с прилежащо мазе.
Търся за мой клиент етаж от къща в Център на Бургас. Апартаментът да е обзаведен или необзаведен.Бюджет от 65000 евро.
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент.Приоритетно се разглеждат ж.к.Лазур, ж.к.Бр.Миладинови, ж.к.Възраждане , Център и кв.Сарафово.
Мой клиент купува двустаен апартамент в близост до Морската градина. Предпочитан е района в непосредствена близост до плувен комплекс "Флора"
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в централните части на град Бургас. Разглеждат се с приоритет апартаменти с паркомясто или гараж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в близост до Морската градина. Жилището може да е и за ремонт.
Търси да купя двустаен, тристаен апартамент в град Бургас за мой клиент. Имотът да не е на първи или последен етаж. Няма значение за обзавеждане, за предпочитане да е с паркомясто. Разглеждат се оферти ...
Търся за свой доверен клиент просторен апартамент с две стаи и кухня или тристаен. Жилището трябва да е с довършителни работи, в сграда тухлено строителство, може и без асансьор. Покупката ще се осъществи ...
Търся за свой клиент нов апартамент, напълно обзаведен тристаен в град Бургас. Да не е живяно в него.
Мой клиент, гражданин на Казахстан, търси да закупи изгодно жилище с цел инвестиция. Задължително изискване е да не е на първи или последен етаж в тухлена сграда. Предпочита района на улица "Шейново" ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. Задължително изискване е да не е на първите или последните два етажа. плаща кеш. Готов е за бърза сделка.
Търся за свой клиент, руски гражданин, тристаен апартамент в ж.к. Лазур в близост до Морската градина.Заложеният бюджет е 850-900 евро за квадратен метър.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в ТОП Център, близо до Морската градина, на 200 м от плажа. Сградата да бъде тухлена с добре поддържани общи части.