Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, ж.к. Славейков
Търся за мой клиент компактен двустаен , ново строителство в района на ж.к Меден рудник или кв. Сарафово.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда тухлено строителство. Предпочита южно изложение.
Търся за закупуване от мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Славейков, нови тухлени сгради.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Руско семейство търси да закупи апартамент с две спални в посочените райони. Разглеждаме сгради с хубави общи части, задължителна с разрешение за ползване (акт 16). Приоритет даваме на апартаменти с довършителни ...
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Изгрев, ж.к. Зорница, ж.к. Славейков или ж.к. Лазур. Разглежда предложения с цена до 75 000 евро.
Търся за мои клиенти тристаен апартамент в комплексите Изгрев и Славейков. Жилището трябва да е на вътрешен етаж. Разглеждаме сгради в етап на строителство, с възможност за разсрочване на плащането.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в град Бургас, ж.к. Славейков. Апартаментът да е ново строителство, за предпочитане с АКТ 16. Клиентът ми няма да използва кредит - палаща цената веднага.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Предпочита кв. Славейков и кв. Братя Миладинови. Възможно е апартаментът да е част от сграда в строеж. Бюджетът е до 70000 евро.
Клиентът ми търси да закупи апартамент с една или с две спални в сграда ново строителство. Разглеждаме предложения на реномирани строители в града, с влезли в сила разрешителни за строеж. Покупката ще ...
Клиентът ми търси да закупи тристаен апартамент в ж.к. Славейков. Задължително изискване на клиента е сградата да е тухлено строителство, с асансьор и с разрешение за ползване.