Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, кв. Сарафово
Клиент търси да закупи тристаен апартамент в град Бургас. Приоритетно се разглежда кв.Сарафово. Бюджетът е до 100 000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент апартамент в град Бургас. Разглеждаме кв. Сарафово двустаен или тристаен обзаведен апартамент.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Приоритетно се разглежда кв.Сарафово. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Бургас, кв. Сарафово. Предпочита да е необзаведен. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за свой клиент апартамент с една или с две спални в кв. Сарафово. Разглеждаме сгради в близост до морето, без такса поддръжка, подходящи за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в готов за живеене ...