Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, кв. Сарафово
Мой клиент 1-стаен , 2-стаен и 3-стаен апартамент. Няма значение в кой квартал на град Бургас. Да не е по- висок етаж от 3-ти.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда в северните райони. Цената да включва и паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Бургас. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има асансьор в сградата. Бюджетът е до 75000 евро.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 59000 евро.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в град Бургас - без ж.к. Меден рудник и ж.к. Славейков. Разглежда ново строителство, може и на идеен проект.
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент.Приоритетно се разглеждат ж.к.Лазур, ж.к.Бр.Миладинови, ж.к.Възраждане , Център и кв.Сарафово.
Търси да купя двустаен, тристаен апартамент в град Бургас за мой клиент. Имотът да не е на първи или последен етаж. Няма значение за обзавеждане, за предпочитане да е с паркомясто. Разглеждат се оферти ...
Търся за мой клиент да закупя тристен обзаведен апартамент .Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 70000 евро без такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Бургас, кв. Сарафово. Предпочита да е необзаведен. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за свой клиент апартамент с една или с две спални в кв. Сарафово. Разглеждаме сгради в близост до морето, без такса поддръжка, подходящи за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в готов за живеене ...