Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, кв. Сарафово
Търся за закупуване на моя клиентка тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда кв. Сарафово, приоритет е комплекс Сарафово.
Търся за мой чуждестранен клиент магазин или апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, както за живеене, така и за инвестиция.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово апартаменти без довършителни работи.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за свой клиент, български гражданин, живеещ в чужбина, апартамент с две спални в кв. Сарафово, гр. Бургас. Разглеждаме нови сгради, с разрешение за ползване, в райони с добри комуникации. На огледи ...
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово нови сгради, апартаменти без довършителни работи.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Бургас, кв. Сарафово. Предпочита да е необзаведен. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за свой клиент апартамент с една или с две спални в кв. Сарафово. Разглеждаме сгради в близост до морето, без такса поддръжка, подходящи за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в готов за живеене ...