Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, кв. Сарафово
Търся за закупуване на мои клиенти апартамент с една или две спални в кв. Сарафово, град Бургас. Предпочита да е на партер с двор или да е с голяма тераса, за да се сложи трапезна маса за шест човека.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен или по-голям апартамент в кв. Сарафово, град Бургас. Предпочитат да е обзаведен, но може и да е без довършителни работи. Може да е в затворен комплекс.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Бургас, кв. Сарафово. Предпочита да е необзаведен. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за свой клиент апартамент с една или с две спални в кв. Сарафово. Разглеждаме сгради в близост до морето, без такса поддръжка, подходящи за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в готов за живеене ...