Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, ж.к. Меден рудник
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент или къща в гр. Бургас. Интересува се от оферти само за ж.к. Меден рудник. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда нови сгради в ж.к. Меден рудник.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда сгради ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за моя клиентка апартамент за закупуване в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник двустаен или тристаен апартамент в сграда, която е в процес на строеж.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Клиентът ми търси да закупи просторен двустаен апартамент или апартамент с две спални. Държи на ново тухлено строителство, в ж.к. Меден рудник, без значение от зоната на комплекса.
Търся за клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Меден Рудник, гр. Бургас. Разглежда предимно предложения от старото строителство. Желателно е към апартамента да има прилежащо паркомясто.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в гр. Бургас в жк. Меден Рудник. Апартаментът трябва да е с довършителни работи, в сграда с разрешение за ползване и с асансьор.
Клиентът ми търси да закупи апартамент с две спални в нова тухлена сграда в близост до бл. 62, 65, 67 в ж.к. Меден рудник. Разглеждаме предложения в строеж. За покупката ще се използва частично финансиране ...