Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, ж.к. Изгрев
Мой клиент 1-стаен , 2-стаен и 3-стаен апартамент. Няма значение в кой квартал на град Бургас. Да не е по- висок етаж от 3-ти.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда в северните райони. Цената да включва и паркомясто или гараж.
Търся за мои клиенти 2-станен или 3-стаен апартамент, ново строителство в сграда с Разрешение за ползване / Акт 16 /, или пред завършване, в ж.к. Славейков, Изгрев или Лазур.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Бургас. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има асансьор в сградата. Бюджетът е до 75000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. Бургас. няма предпочитания за конкретни райони, но не желае ж.к. Меден рудник и кв. Сарафово. Бюджетът е до 90000 евро.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в град Бургас - без ж.к. Меден рудник и ж.к. Славейков. Разглежда ново строителство, може и на идеен проект.
Търси да купя двустаен, тристаен апартамент в град Бургас за мой клиент. Имотът да не е на първи или последен етаж. Няма значение за обзавеждане, за предпочитане да е с паркомясто. Разглеждат се оферти ...
Руско семейство търси да закупи апартамент с две спални в посочените райони. Разглеждаме сгради с хубави общи части, задължителна с разрешение за ползване (акт 16). Приоритет даваме на апартаменти с довършителни ...
Търся за мой клиент обзаведен 3-СТАЕН апартамент в кв. Изгрев, близо до парк "Велека" и ОУ "Добри Чинтулов". Мястото да е оживено, с много зелени площи. Сградата да е панелно строителство, с асансьор ...
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Изгрев, ж.к. Зорница, ж.к. Славейков или ж.к. Лазур. Разглежда предложения с цена до 75 000 евро.
Търся за мои клиенти тристаен апартамент в комплексите Изгрев и Славейков. Жилището трябва да е на вътрешен етаж. Разглеждаме сгради в етап на строителство, с възможност за разсрочване на плащането.
Клиентът ми търси да закупи апартамент с една или с две спални в сграда ново строителство. Разглеждаме предложения на реномирани строители в града, с влезли в сила разрешителни за строеж. Покупката ще ...
Мой клиент търси СПЕШНО двустаен апартамент със самостоятелна кухня в ж.к. Меден рудник. Разглеждаме всички зони на комплекса, всички типове строителство. Важно изискване е имотът да е в добро състояние, ...