Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас, ж.к. Възраждане
Търся за мой чуждестранен клиент магазин или апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, както за живеене, така и за инвестиция.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглеждат тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат централната част на града, ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на моя клиентка тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града. Предпочита сгради с асансьор или да е на нисък етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града на нисък етаж или сграда с асансьор. Бюджетът е 65000евро.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Руско семейство търси да закупи апартамент с две спални в посочените райони. Разглеждаме сгради с хубави общи части, задължителна с разрешение за ползване (акт 16). Приоритет даваме на апартаменти с довършителни ...
Младо семейство търси да закупи апартамент с две спални в нова сграда в близост до центъра на града. Приоритет даваме на предложения в близост до Храм Св. Св. Кирил и Методий и с възможност за закупуване ...
Двойка руски пенсионери търсят да закупят жилище с две спални в близост до центъра на града или до Морската градина. Жилището трябва да е завършено, със съвременен ремонт и обзавеждане. Ако етажът е по-висок ...