Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас
Търся за младо семейство с едно дете апартамент с две спални в ж.к. Меден рудник. Апартаментът трябва да е в хубава сграда, с приветливи общи части и с асансьор. Приоритетно разглеждаме жилища с качествени ...
Търся за мой клиент двустаен необзаведен апартамент в гр. Бургас.Приоритетно се разглежда кв. Сарафово. Бюджет до 30000 евро. Ще бъдат закупени два имота с готови средства.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централната част, в сграда тухлено строителство, задължително с гараж.
Търся за мой клиент етаж от къща в Център на Бургас. Апартаментът да е обзаведен или необзаведен.Бюджет от 65000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на кв. Лазур, град Бургас, на добро и комуникативно място.
Младо семейство от Русия, търси да закупи компактен 3-стаен апартамент в комплекс от затворен тип Съни Хил, в ж.к. Меден рудник, гр. Бургас. Разглеждаме жилища с довършителни работи и обзавеждане, в готов ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град Бургас, в района на ж.к. Зорница, в близост до морската градина.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Лазур с Разрешение за ползване, в близост до училище, детски градини, магазини.
Търся за свой клиент имот в Бургас. Двустаен, тристаен ново строителство, качествено изпълнение, в етап на строителство.
Търся за мой клиент тристаен необзаведен апартамент ново строителство. Приоритетни са районите Братя Миладинови, Възраждане, Изгрев и Лазур.
Търся за мой клиент тристаен апартамент около 100 кв. м в ж.к. Меден рудник. Сградата трябва задължително да е с Акт 16.
Купувам тристаен апартамент за мой клиент в района на кв. Меден рудник или кв. Сарафово. Клиентът ми предпочита необзаведени предложения, разположени между втори и трети етаж.
Търся за свой доверен клиент апартамент с две спални или къща в посочените райони. Разглеждаме само завършени имоти, в готов за живеене вид. Покупката ще се извърши със собствени средства и с банков кредит, ...
Частна обява
В жк. Меден рудник -зона А, в /или около до бл.418, В жк Зорница - в /или около до бл.12.-/ може и 2- стаен/