Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град Бургас
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Славейков, нови сгради с Акт 16.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник, сгради, които в момента се строят.
Българска гражданка купува тристаен апартамент в Бургас. Предпочита тих район и дълго разсрочено плащане.
Търся за закупуване на моя клиентка тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда кв. Сарафово, приоритет е комплекс Сарафово.
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент или къща в гр. Бургас. Интересува се от оферти само за ж.к. Меден рудник. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда нови сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за мой чуждестранен клиент магазин или апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, както за живеене, така и за инвестиция.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово апартаменти без довършителни работи.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглеждат тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат тухлено строителство в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда сгради ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за свой клиент, български гражданин, живеещ в чужбина, апартамент с две спални в кв. Сарафово, гр. Бургас. Разглеждаме нови сгради, с разрешение за ползване, в райони с добри комуникации. На огледи ...
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат централната част на града, ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Зорница ново строителство.
Купувам за мой сериозен клиент тристаен апартамент в ж.к. Братя Миладинови. Разглеждат се предложения за ново строителство, близо до Бургаски свободен университет.
Търся за закупуване на мои клиенти апартамент в град Бургас. Разглежда сгради в строителство предимно в ж.к. Славейков.