Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, Център
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Нова
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент без значение дали с или без обзавеждане. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в Братя Миладонови.
Клиентът ми търси 2-стаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни квартали, както Лазур и Възраждане.Бюджет до 50000 евро.
Търся за свой клиент, двустаен апартамент, тухла в комплексите, без Меден рудник.Бюджет до 50000 евро. Етажа е без значение, задължително с асансьор.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас, с бърз достъп до обществен транспорт. Приоритет даваме на предложения в широк център. Разглеждат се и предложения с довършителни работи и обзавеждане ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент на комуникативно място в гр. Бургас. Сградата да е с представителна фасада, с асансьор и с хубави общи части.
Търся за свой доверен клиент просторен апартамент с две стаи и кухня или тристаен. Жилището трябва да е с довършителни работи, в сграда тухлено строителство, може и без асансьор. Покупката ще се осъществи ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к Лазур и централни райони. Не желае първи и последен етаж. Държи да е тухлено строителство. Бюджетът е до 60000 евро.
За мой клиент, български гражданин търся тристаен апартамент град Бургас. Сградата трябва да е с добри общи части, а апартаментът да няма необходимост от ремонт.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня и просторна дневна в посочените райони. Разглеждаме сгради с приветливи общи части, с асансьор и с разрешение за ползване. Желателно е жилището да е със съвременен ...
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в нова сграда. Разглеждаме сгради въведени в експлоатация или такива с предстоящо завършване. Покупката ще се осъществи с налични средства, няма да се използва ...
Мой клиент, гражданин на Казахстан, търси да закупи изгодно жилище с цел инвестиция. Задължително изискване е да не е на първи или последен етаж в тухлена сграда. Предпочита района на улица "Шейново" ...
Клиентът ми търси да закупи просторен двустаен апартамент в тухлена сграда с разрешение за ползване и асансьор. Разглеждаме всички квартали на Бургас - без крайните. За посочения бюджет жилището трябва ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в централна част. Сградата да бъде с АКТ 16 и да не е панел.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси двустаен или тристаен апартамент в централна и южна част на гр. Бургас на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт.
Мой клиент търси да купи малък, двустаен апартамент в централната част на града. Да не е на първи и последен етаж, а в сградата задължително да има асансьор.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в тухлена сгарада с Разрешение за ползване. Разглеждаме приоритетно райони Център и Възраждане.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Не желае първи и последен етаж. Бюджетът е до 60000 евро.
Търся за мой клиент имот в престижните квартали на гр. Бургас. Славейков, Изгрев, Център. В строеж. Без последен етаж, задължително с асансьор.