Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, Център
Търся за моя клиентка малък апартамент за закупуване в град Бургас. Разглеждаме централната част на града. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за свой клиент компактно жилище в близост до Морската градина. Разглеждаме сгради в ж.к. Лазур, както и улиците "Кирил и Методий", "Рилска" и други разположени в близост. Апартаментът трябва да ...
Клиент на МИРЕЛА търси апартамент във посочените райони. Разглеждаме всички етажи, всички типове строителство, с площ поне 60 кв. м. Клиентът ми има налични средства и е готов за бърза сделка.
БЕЗ КОМИСИОНА
ДВУСТАЕН апартамент, Център, ЦЕНА около € 54 000
Търся за свой клиент два малки и компактни апартаменти в една сграда, в гр. Бургас, ж.к. Изгрев или ж.к. Славейков. Разглеждаме новостроящи се сгради без такса поддръжка.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас. Предпочита централна градска част. Разглеждат се предложения вторичен пазар.
Клиента на МИРЕЛА търси да закупи двустаен апартамент, ново строителство, може и преди Акт 16, в процес на строеж до 50 000Е в Изгрев, Зорница, Лазур.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Предпочитат апартамент без довършителни работи. Бюджетът е до 40000евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас. Разглежда предложения с площ над 50 кв. м и цена до 40 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централната част на гр. Бургас, до 55 000 евро. Разглежда ново тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в района на Сарафово. Особено важно е жилището да има голяма тераса.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 25000 евро.
Търся двустаен апартамент в Централна градска част. Сградата да е тухлено строителство, с разрешение за ползване (акт 16) и асансьор.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда предложения до 50 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в центъра на гр. Бургас. Разглежда тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в центъра на град Бургас. Разглежда тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас или к.к. Слънчев Бряг, с изглед към морето, до 50 000 евро.
Резервиран
ДВУСТАЕН апартамент, Централна част, ЦЕНА около € 45 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Резервиран
ДВУСТАЕН апартамент, Централна част, ЦЕНА около € 55 000
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в централната част на гр. Бургас. Не трябва да е на последен етаж. Предпочитам тухлена нова сграда. Вече имам проведени поредица от огледи, но не съм се ...