Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, Център
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат се предложения само с ж.к. Лазур и Център.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент с гараж в центъра на град Бургас. Разглежда предложения с две спални.
Мой клиент купува двустаен апартамент в близост до Морската градина. Предпочитан е района в непосредствена близост до плувен комплекс "Флора"
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в центъра на града. Сградата да бъде тухлена, а апартаментът може и за ремонт.
Търся за мой клиент имот в престижните квартали на гр. Бургас. Славейков, Изгрев, Център. В строеж. Без последен етаж, задължително с асансьор.
Търся за млада работеща жена двустаен апартамент в сграда тухлено строителство в посочените райони. Разглеждаме както вторични предложения с довършителни работи и обзавеждане, така и сгради в напреднал ...
Двойка бъдещи пенсионери търси да закупи подходящ имот в близост до морето за целогодишно ползване. Разглеждаме завършени имоти, в готов за настаняване вид - със съвременен ремонт и обзавеждане, както ...
Мой клиент купува едностаен или двустаен апартамент в централната част на гр. Бургас или кв. Сарафово, без претенции относно обзавеждане.
Търся за свой доверен клиент 2-стаен завършен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждаме райони Лазур и Център, но сме готови да включим и кв. Сарафово. Средствата за покупка са осигурени, няма ...
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Възраждане, ж.к.Лазур, ж.к. Бр.Миладинови или Център.
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на кв. Сарафово, на комуникативно място, в близост до морето.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в централната част на гр. Бургас. Не трябва да е на последен етаж. Предпочитам тухлена нова сграда. Вече имам проведени поредица от огледи, но не съм се ...
Частна обява
Без първи и последен етаж.Не в ЕПК.До 48 000евро