Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, кв. Сарафово
Търся двустаен апартамент за закупуване от мои клиенти в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово сгради в строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник и кв. Сарафово. Предпочитат да е готово с Акт 16, но могат да разгледат и в строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат кв. Сарафово.
Търся за мой чуждестранен клиент магазин или апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, както за живеене, така и за инвестиция.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. За предпочитане да е обзаведен и в жилищна сграда.
Търся за закупуване на мои клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда различни райони, нови сгради или сгради в напреднал строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово ново строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам за свой клиент двустаен апартамент в кв. Сарафово, като жилището може да бъде и на партер.Без довършителни работи.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждаме сгради ново строителство, с възможност за разсрочване на плащането, пропорционално на етапите на строителство. Важно изискване ...
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас. Разглежда предложения с площ над 50 кв. м и цена до 40 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. Разглежда предложения с площ около 45 кв. м.
Купувам малък 2-стаен апартамент с гледка към морето в кв. Сарафово. Строителството може да е както ново, така и вторичен пазар.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в района на Сарафово. Особено важно е жилището да има голяма тераса.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в кв. Сарафово. Предпочита да е обзаведен. Бюджетът е до 40000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Сарафово или ж.к. Лазур и ж.к. Зорница. Сградата да е тухлена, 2000 г. Клиентът ми има налични средства и е готов на бърза сделка.
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в кв. Сарафово до 35000 евро. Разглеждаме както завършени жилища с обзавеждане и електроуреди, така и без довършителни работи.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 25000 евро.