Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, кв. Сарафово
Търся за закупуване на мои клиенти малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово извън комплексите с такса поддръжка. Предпочитат да е обзаведен.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Бургас. Приоритетно се разглежда кв. Сарафово. Бюджет до 53000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент апартамент в град Бургас. Разглеждаме кв. Сарафово двустаен или тристаен обзаведен апартамент.
Работя с клиент, който търси двустаен апартамент ново строителство в кв. Сарафово. Разглеждаме и жилища на последни етажи.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Приоритетно се разглежда кв.Сарафово. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Предпочитат апартамент без довършителни работи. Бюджетът е до 40000евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за свой клиент двустаен апартамент в кв. Сарафово, като жилището може да бъде и на партер.Без довършителни работи.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждаме сгради ново строителство, с възможност за разсрочване на плащането, пропорционално на етапите на строителство. Важно изискване ...
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас. Разглежда предложения с площ над 50 кв. м и цена до 40 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. Разглежда предложения с площ около 45 кв. м.
Купувам малък 2-стаен апартамент с гледка към морето в кв. Сарафово. Строителството може да е както ново, така и вторичен пазар.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в района на Сарафово. Особено важно е жилището да има голяма тераса.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в кв. Сарафово. Предпочита да е обзаведен. Бюджетът е до 40000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Сарафово или ж.к. Лазур и ж.к. Зорница. Сградата да е тухлена, 2000 г. Клиентът ми има налични средства и е готов на бърза сделка.
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в кв. Сарафово до 35000 евро. Разглеждаме както завършени жилища с обзавеждане и електроуреди, така и без довършителни работи.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 25000 евро.
Търся за свой клиент апартамент с една или с две спални в кв. Сарафово. Разглеждаме сгради в близост до морето, без такса поддръжка, подходящи за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в готов за живеене ...