Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, ж.к. Меден рудник
Търся за свой клиент два апартамента в нова сграда с компактна квадратура. Разглеждаме сграда в начален етап на строителство, от надежден строител, който спазва срокове. Етажът трябва да е до 3-ти жилищен.
Търся за свой клиент, двустаен апартамент, тухла в комплексите, без Меден рудник.Бюджет до 50000 евро. Етажа е без значение, задължително с асансьор.
Търся да закупя за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Меден рудник, в сграда ново строителство. Бюджет до 48000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Меден рудник, Зона А, в сграда ново строителство.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в ж.к. Меден рудник, разглеждаме варианти в строеж и завършени с Разрешение за ползване/ Акт 16/.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к. Меден рудник и околните райони. Бюджетът е до 30000 евро.
Търся за моя клиентка апартамент в град Бургас. Двустаен или тристаен. В момента разглеждат ж.к. Меден рудник.
Търся за мои клиенти 2-стаен апартамент , в строеж, разсрочено плащане в ж.к. Меден рудник, нямаме претенции за зоните.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Меден рудник, няма претенции относно строителството.
За мой клиент, български гражданин търся тристаен апартамент град Бургас. Сградата трябва да е с добри общи части, а апартаментът да няма необходимост от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в строеж, на разсрочено плащане в жк. Лазур.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент тип гарсониера в ж.к. Меден рудник, с бърз достъп до обществен транспорт.
Мой клиент купува студио или двустаен апартамент в ж.к. Меден рудник, зона А. Сградата може да бъде в строеж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с приблизителна площ 60кв. м. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в района на бул. Захари Стоянов.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент в новострояща се сграда. Приемаме предложения с възможност за разсрочване на плащането пропорционално на етапите на строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в тухлена сгарада с Разрешение за ползване. Разглеждаме приоритетно райони Център и Възраждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, в района на ж.к. Меден рудник. Имотът да е необзаведен, от втори етаж нагоре. Разглеждат се оферти на панелни сгради.
Мой клиент купува двустаен апартамент, в сграда ново тухлено строителство в района на ж.к. Меден рудник. За предпочитане е да е в затворен комплекс.
Търся за мой клиент двустаен, обзаведен апартамент в Зона В на ж.к. Меден рудник. Сградата да бъде панелно строителство с контролиран достъп и добре поддържани общи части.