Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, ж.к. Меден рудник
Търся за закупуване на мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, ж.к. Меден рудник. Предпочита да е обзаведен.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат строящи се сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване с цел инвестиция малък двустаен апартамент в град Бургас. Предимно разглежда ж.к. Меден рудник, сгради, които са в напреднал строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти малък двустаен апартамент или едностаен, който има възможност да се прегради. Разглеждаме град Бургас, ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник и кв. Сарафово. Предпочитат да е готово с Акт 16, но могат да разгледат и в строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Клиентът ми търси да закупи просторен двустаен апартамент или апартамент с две спални. Държи на ново тухлено строителство, в ж.к. Меден рудник, без значение от зоната на комплекса.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас, ж.к. Меден рудник. Разглежда тухлено строителство.
Търся за мои клиенти, двустаен апартамент в строеж, на разсрочено плащане, в ж.к. Меден рудник, в зона А.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас или к.к. Слънчев Бряг, с изглед към морето, до 50 000 евро.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент, на разсрочено плащане, в ж.к. Лазур, в района на ул. Батак.