Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, ж.к. Меден рудник
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда нови сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Търся за младо семейство апартамент с една или две спални в посочените райони. Приоритетно разглеждаме апартаменти с хубаво съвременно обзавеждане, без необходимост от ремонт. За покупуката ще се използва ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за мои клиенти имот за инвестиция. Малък апартамент, магазин или гараж. Разглеждат град Бургас, но може и в околността.
Търся за закупуване на мои клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда различни райони, нови сгради или сгради в напреднал строеж.
Клиент търси да закупи двустаен апартамен в град Бургас. Разглежда строящи се сгради в ж.к. Меден рудник.
Мой клиент купува 1-стаен или 2-стаен апартамент в град Бургас в ж.к. Меден рудник. Предпочита да е обзаведен и по възможност да не е по-висок етаж от 4-ти.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник строящи се сгради.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда сгради ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на моя клиентка двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда предложения в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат сгради, които се строят предимно в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся да закупя двустаен апартамент в гр. Бургас. Приоритетно разглеждам зона А в ж.к.Меден рудник. Предпочитано строителство - панелно. Бюджет 43000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.
Търся за мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник. Бюджетът е 25000евро.
Търся за моя клиентка апартамент за закупуване в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник двустаен или тристаен апартамент в сграда, която е в процес на строеж.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник. Бюджетът е до 30000 евро.