Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, ж.к. Възраждане
Търся за закупуване на мои клиенти апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Възраждане, апартамент, който могат да закупят с ипотечен кредит.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за мой чуждестранен клиент магазин или апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, както за живеене, така и за инвестиция.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Разглежда предложения за централни квартали. Бюджетът е до 55000 евро.
Купувам за клиент на агенцията двустаен апартамент в гр. Бургас. Разглежда предложения за ж.к. Възраждане. Бюджетът е до 55000 евро.
Търся за младо семейство апартамент с една или две спални в посочените райони. Приоритетно разглеждаме апартаменти с хубаво съвременно обзавеждане, без необходимост от ремонт. За покупуката ще се използва ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда райони около централната част на града. Сгради в напреднал строеж или готови.
Търся за закупуване на мои клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда различни райони, нови сгради или сгради в напреднал строеж.
Търся 2-стаен апартамент за свой клиент гражданин на Украина. Разглеждаме широк център, от ул. Цар Калоян до Морската градина. Сградата трябва да е с акт 16, а имотът със статут на апартамент.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат тухлено строителство в ж.к. Възраждане, може да не е обзаведен.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Възраждане, тухлено строителство.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на моя клиентка апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града обзаведени двустайни апартаменти.
Търся за моя клиентка малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда районите около центъра. Предпочита да е обзаведен.
Търся да закупя на моя клиентка двустаен апартамент в стара сграда в широкия център на града. Разглежда и предложения, които са за ремонт.
Търся за моя клиентка малък апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града. Бюджетът е до 50000евро.
Търся за закупуване на моя клиентка двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Възраждане сгради в строителство.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.