Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас, ж.к. Братя Миладинови
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на моя клиентка апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града обзаведени двустайни апартаменти.
Търся за моя клиентка малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда районите около центъра. Предпочита да е обзаведен.
Търся да закупя на моя клиентка двустаен апартамент в стара сграда в широкия център на града. Разглежда и предложения, които са за ремонт.
Търся за моя клиентка малък апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града. Бюджетът е до 50000евро.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.
Търся за моя клиентка малък апартамент за закупуване в град Бургас. Разглеждаме централната част на града. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в град Бургас. Разглежда районите около центъра. Приоритетно се разглеждат обзаведени апартаменти.
Клиент на МИРЕЛА търси апартамент във посочените райони. Разглеждаме всички етажи, всички типове строителство, с площ поне 60 кв. м. Клиентът ми има налични средства и е готов за бърза сделка.
Търся за покупка на мой клиент двустаен необзаведен или обзаведен апартамент. Приоритетно се разглеждат Славейков и Братя Миладинови.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас. Разглежда предложения с площ над 50 кв. м и цена до 40 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централната част на гр. Бургас, до 55 000 евро. Разглежда ново тухлено строителство.
Търся за реален клиент двустаен апартамент в нова сграда с Акт 16, но ще разгледаме с интерес и предложения в строеж, със срок на завършване до шест месеца. Задължително условие е, имотът да има две изложения.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда предложения до 50 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в центъра на гр. Бургас. Разглежда тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в центъра на град Бургас. Разглежда тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас или к.к. Слънчев Бряг, с изглед към морето, до 50 000 евро.