Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, в района на кв. Възраждане, на добра и комуникативна локация.
Мой клиент търси да закупи двустаен, апартамент в ж.к. Възраждане. Разглеждаме ново строителство, може и в строеж.
Мой клиент купува двустаен апартамент в близост до Морската градина. Предпочитан е района в непосредствена близост до плувен комплекс "Флора"
Търся за мой клиент едностаен или двустаен в Изгрев или Сарафово. Ако е в Сарафово може да е къща, вместо апартамент. Задължително и само тухла с асансьор.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен апартамент в гр. Бургас.Приоритетно се разглежда кв. Сарафово. Бюджет до 30000 евро. Ще бъдат закупени два имота с готови средства.
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в М.рудник.Преоритетно се разглеждат апартаменти ново строителство. Покупката ще се осъществи след продажбата на собствен имот също в ж.к. Меден рудник.
Търся за мой клиент имот в престижните квартали на гр. Бургас. Славейков, Изгрев, Център. В строеж. Без последен етаж, задължително с асансьор.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, в района на кв. Сарафово, на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт. Клиентът ми работи и живее в чужбина, огледи са възможни ...
Търся за млада работеща жена двустаен апартамент в сграда тухлено строителство в посочените райони. Разглеждаме както вторични предложения с довършителни работи и обзавеждане, така и сгради в напреднал ...
Мой клиент купува двустаен апартамент в Славейков, Изгрев и като краен вариант Зорница. Може да разгледа и изгодни предложения за центъра, стига да имат прилежащи паркоместа. Предпочита нисък етаж. ...
Търся да закупя за мой клиент студио или двустаен апартамент в ж.к.М.рудник , кв.Сарафово.Бюджет до 35000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, в района на ж.к. Меден рудник, на комуникативно място.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент в ж.к. Меден рудник.Панелно строителство е приоритет, но може и тухла.
Двойка бъдещи пенсионери търси да закупи подходящ имот в близост до морето за целогодишно ползване. Разглеждаме завършени имоти, в готов за настаняване вид - със съвременен ремонт и обзавеждане, както ...
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент в районите на кв. Сарафово, на комуникативно място.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Зорница, в сграда след 1980-та година, на комуникативно място.
Мой клиент купува едностаен или двустаен апартамент в централната част на гр. Бургас или кв. Сарафово, без претенции относно обзавеждане.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к. Зорница. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за мой клиент обзаведен двустаен апартамент в кв. Меден Рудник, в сграда с добре поддържан вход.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Меден рудник, град Бургас. Апартаментът да е обзаведен.