Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас
Търся за закупуване на мои клиенти имот в град Бургас, ж.к. Възраждане. Може да е на партер и да не е със статут на жилище.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, ж.к. Меден рудник. Предпочита да е обзаведен.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен обзаведен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Предимно разглежда тухлени сгради в ж.к. Възраждане.
Търся за закупуване на мой клиент апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града в близост до морската градина. Предпочита сградата да е с асансьор. Разглежда също град Созопол и град ...
Търся за закупуване на мои клиенти апартамент с една спалня в град Бургас. Предимно разглежда тухлено строителство в централната част на града.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас или град Примосрско. Търсят имот за инвестиция, който те да ползват. Изискванията са да не е панел, да не е на първи етаж и да не е ...
Търся за закупуване на мой чуждестранен клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Зорница, комплекс Перла.
Търся за закупуване от моя клиентка двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, предимно тухлено строителство.
Търся за закупуване малък апартамент в град Бургас. Разглеждаме централната част на града. Апартаменттът трябва да е подходящ за възрастни хора. Задължително да е с асансьор.
Търся за закупуване на моя клиентка двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града в сгради тухлено строителство. Покупката е с цел инвестиция и отдаване под наем.
Търся за закупуване на моя клиентка апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда различен вид стоителство, широк център.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат строящи се сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване с цел инвестиция малък двустаен апартамент в град Бургас. Предимно разглежда ж.к. Меден рудник, сгради, които са в напреднал строеж.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглежда централната част на града, обзаведени апартаменти.
Търся за свой клиент просторно жилище в ж.к. Възраждане. Жилището трябва да е с една спалня, с възможност за обособяване на втора. Разглеждаме сгради строени след 2010 г, с асансьор и с разрешение за ...
Търся двустаен апартамент за закупуване от мои клиенти в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово сгради в строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат ж.к. Възраждане, нови сгради.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат предложения в централната част на града.
Търся за закупуване на мои клиенти малък двустаен апартамент или едностаен, който има възможност да се прегради. Разглеждаме град Бургас, ж.к. Меден рудник.