Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град Бургас
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита кв. Сарафово. Бюджетът е до 35000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Меден Рудник, с преоритет се разглеждат необзаведени.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглежда в Меделн Рудник и Сарафово. Може обзаведена или необзаведена.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, който да се предлага завършен с обзавеждане и да е в района на ул. Ангел Димитров и ул. Лазурна.
Търся за мой клиент апартамент в сграда ново тухлено строителство, която може да е в процес на строеж и да се намира в близост до бул. „Александър Георгиев – Коджакафалията”
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в ж.к. Братя Миладинови, ж.к. Възраждане, ж.к. Зорница, ж.к. Изгрев, ж.к. Лазур, ж.к. Славейков и Център. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство. ...
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент ж.к. Меден рудник, предпочита в Зона А. Търси ново строителство, може и без АКТ 16, но предпочита да има.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас. Предпочита централна градска част. Разглеждат се предложения вторичен пазар.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в Централните райони на гр. Бургас. Тухлено строителство. Без значение дали е обзаведен или не.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент или етаж от къща в ж.к. Възраждане и ж.к. Лазур. Може обзаведен или необзаведен.
Търся за мои клиенти малък 2-стаен апартамент включване в строеж в ж.к. Меден рудник, Предпочитани Зони А, Б,В.
Търся за свои клиенти апартамент с две спални в гр. Бургас, ж.к. Славейков. За предпочитане е сградата да е панелно строителство, санирана по програмата за енергийна ефективност, с контролиран достъп ...
Търся за свой клиент апартамент с две спални или с две големи, които да могат да се преустроят в три в район с добри комуникации в ж.к. Меден Рудник. Разглеждаме сгради ново строителство, както в начален ...
Търся за свой клиент апартамент с една или две спални в ж.к. Меден рудник. Разглеждаме сгради в напреднал етап на строителство. Приоритет даваме на предложения на сгради пред Акт 16.
Спешно търся да закупя за мой клиент апартамент в жк Славейков. Приоритетно разглеждаме компактни тристайни жилища или двустайно жилище, което би могло да бъде преустроено в тристайно.
Търся за свой клиент компактен апартамент с една спалня. Приоритетно разглеждаме нови сгради, след 2015 г. Имотът трябва да е в готов за живеене вид или на по-ниска от посочената цена - без довършителни ...
Търся за свой клиент апартамент с една спалня или просторно тудио в район с добри комуникации в гр. Бургас. Разглеждаме сгради ново строителство, както в начален етап, така и в по-напреднала фаза. Приоритет ...
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в район с добри комуникации в централните квартали на гр. Бургас. Разглеждаме сгради ново строителство, с Акт 16.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен /гарсониера/ апартамент в град Бургас, ж.к. Възраждане. В района около Борисова градина, Младежки дом, ОУ "Любен Каравелов. Да е подходящ за възрастен ...