Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Бургас, ж.к. Зорница
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к. Лазур, ж.к. Меден рудник, ж.к. Славейков и околните райони.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к. Зорница. Възможно е да е от затворен комплекс. Бюджетът е до 30000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
СПЕШНО търся панелна гарсониера за ремонт в комплексите Изгрев или Зорница. Готови сме за бърза сделка!
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Сарафово или ж.к. Лазур и ж.к. Зорница. Сградата да е тухлена, 2000 г. Клиентът ми има налични средства и е готов на бърза сделка.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Предпочита районите на ж.к. Меден рудник и център. Бюджетът е до 40000 евро.
Купувам едностаен апартамент, може да е със статут на ателие, от който да се открива панорама към морето. За предпочитане е да се намира близо до Морската градина.
Търси 1/2-СТАЕН в гр. Бургас в ж.к. Лазур, ж.к. Зорница и ж.к. Изгрев в близост до плажа, без първи и последен етаж със спалня и кухня отделно. площ около 40 кв. м, чисто минимум 30–35 кв. м, етаж – без ...
Моята клиентка търси едностаен апартамент в комплекс Зорница. Сградата трябва да има акт 16 и асансьор.
Семейство от гр. Бургас търси да закупи двустаен апартамент ново или старо строителство. Приоритетно разглеждаме сгради с асансьор. Покупката е с цел инвестиция, затова търсеният имот трябва да е с добър ...
Частна обява
Купувам малък имот, старо строителство, в панелен блок, намиращ се в гр. Бургас (може и отдалечен район). Тел. 0889100228