Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Бургас, ж.к. Братя Миладинови
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда главно в кв. Лазур. За предпочитане е в сградата да има асансьор.
Търся за мой клиент компактен апартамент. С приоритет се разглеждат всички имоти със статут на апартамент , тъй като ще се ползва кредит, независимо в коя част на града се намира.
Търся за мой клиент едностаен обзаведен или необзаведен апартамент до 34 000Е в Бургас, кв. Славейков, Изгрев, Братя Миладинови, Лазур, Северна промишлена зона. За предпочитание до 4ти етаж, без значение ...
Мой клиент чужденец търси да купи едностаен или двустаен апартамент с цел инвестиция. Предимно се разглеждат предложения в близост до морето.
Тръся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Възможно е да е от строяща се сграда.
Клиент търси да закупи маломерен апартамент в гр. Бургас, района на ж.к. Меден рудник не представлява интерес.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в посочените квартали. Предимно се разглеждат оферти до трети етаж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас. Предпочита централна градска част. Разглеждат се предложения вторичен пазар.
Клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. Бургас. Не се интересува от имоти в района на кв. Сарафово и ж.к. Меден рудник.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички квартали, без ж.к. Меден рудник.
Търся за мой клиент малък апартамент или къща в гр. Бургас. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 70000 евро.