Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Бургас
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град Бургас. разглежда в северните райони и най-вече в ж.к. Славейков.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда в кв. Сарафово. За предпочитане обзаведен.
Мой клиент купува 1-стаен или 2-стаен апартамент в град Бургас в Славейков, Меден рудник и Възраждане. Предпочита да е обзаведен и по възможност да не е по- висок етаж от 4-ти.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к. Славейков. Бюджетът е до 40000 евро.
Мой клиент 1-стаен , 2-стаен и 3-стаен апартамент. Няма значение в кой квартал на град Бургас. Да не е по- висок етаж от 3-ти.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочените райони, в близост до парк Славейков. Разглеждат се и предложения от съседни райони.
Търся да закупя едностаен, двустаен апартамент в Славейков. Ниска цена, подлежащ на ремонт. Имот за инвестиция.
Търся кокетен едностаен апартамент с акт 16 в районите : Славейков, Сарафово, Възраждане, Лазур. Бюджет - 30000 евро. Плащане веднага.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 40000 евро.
Мой клиент купува 1-стаен или 2-стаен апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. Предпочита обзаведен. Задъжлително акт 16.
Търся за мой клиент, панелна гарсониера в град Бургас. Разглежда в зона А на ж.к. Меден рудник. Бюджет 30 000 евро.
Търся за свой клиент, стандартна панелна гарсониера в ж.к. Изгрев или ж.к Славейков.Бюджет от 34 000 евро.Без първи и последен етаж.
Клиент търси да закупи компактен двустаен обзаведен апартамент в гр.Бургас.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 35000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда в ж.к. Зорница. Да се намира на комуникативно място.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни райони. Възможно е да е на последен етаж. Бюджетът е до 30000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в ж.к. Лазур, в близост до плажа. За целогодишно ползване и ниска такса поддръжка.
Търся за мой клиент едностаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Лазур, гр. Бургас, на пешеходно разстояние от морската градина и плажа.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посоченият район, в близост до морската градина. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.