Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град Бургас
Търся за закупуване на моя клиентка малък едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник сгради в строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат кв. Сарафово.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. За предпочитане да е обзаведен и в жилищна сграда.
Мой клиент купува 1-стаен или 2-стаен апартамент в град Бургас в ж.к. Меден рудник. Предпочита да е обзаведен и по възможност да не е по-висок етаж от 4-ти.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в центъра на град Бургас. Търсят готов обзаведен апартамент с цел инвестиция.
Търся за закупуване на моя клиентка едностаен апартамент, ателие или гараж подходящ за живеене. Разглежда централната част на град Бургас.
Търся 2-стаен апартамент за свой клиент гражданин на Украина. Разглеждаме широк център, от ул. Цар Калоян до Морската градина. Сградата трябва да е с акт 16, а имотът със статут на апартамент.
Търся за закупуване на мои клиенти малък едностаен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мой клиент едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мой клиент малък едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти апартамент в град Бургас. Разглежда сгради в строителство предимно в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в град Бургас. Разглежда кв. Сарафовор, едностайни, обзаведени.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат сгради, които се строят предимно в ж.к. Меден рудник.
Търся за моя клиентка малък апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града. Бюджетът е до 50000евро.
Търся за моя клиентка малък апартамент за закупуване в град Бургас. Разглеждаме централната част на града. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в град Бургас. Разглежда районите около центъра. Приоритетно се разглеждат обзаведени апартаменти.
Търся за закупуване на моя клиентка малко студио в централната част на град Бургас. Може да са обзаведени или необзаведени, партер или последен етаж. Разглеждаме предложения в близост до морската градина.