Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, Център
Търся за мой клиент етаж от къща в Център на Бургас. Апартаментът да е обзаведен или необзаведен.Бюджет от 65000 евро.
Търся за мой клиент имот в престижните квартали на гр. Бургас. Славейков, Изгрев, Център. В строеж. Без последен етаж, задължително с асансьор.
Мой клиент купува двустаен апартамент в близост до Морската градина. Предпочитан е района в непосредствена близост до плувен комплекс "Флора"
Мой клиент купува заведение в близост до Морската градина. Предпочитан е района в непосредствена близост до плувен комплекс "Флора".
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централната част, в сграда тухлено строителство, задължително с гараж.
Търся за млада работеща жена двустаен апартамент в сграда тухлено строителство в посочените райони. Разглеждаме както вторични предложения с довършителни работи и обзавеждане, така и сгради в напреднал ...
Двойка бъдещи пенсионери търси да закупи подходящ имот в близост до морето за целогодишно ползване. Разглеждаме завършени имоти, в готов за настаняване вид - със съвременен ремонт и обзавеждане, както ...
Търся за свой клиент имот в Бургас. Двустаен, тристаен ново строителство, качествено изпълнение, в етап на строителство.
Търся за мои клиенти 1-стаен апартамент подходящ за двойка в нова сграда, в центъра на града. Предпочитаме райони в близост до Морската градина. Приоритет даваме на предложения в близост до х-л Приморец.
Мой клиент купува едностаен или двустаен апартамент в централната част на гр. Бургас или кв. Сарафово, без претенции относно обзавеждане.
Търся за свой доверен клиент 2-стаен завършен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждаме райони Лазур и Център, но сме готови да включим и кв. Сарафово. Средствата за покупка са осигурени, няма ...
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Възраждане, ж.к.Лазур, ж.к. Бр.Миладинови или Център.
Търся за мой клиент къща в гр. Бургас или околните квартали. Да не е гредоред и да не се нуждае от ремонт. За предпочитане е да няма обзавеждане.
Купувам за мой клиент къща в посочените райони. Важно условие е, дворът да бъде с квадратура поне 150 кв. м.
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на кв. Сарафово, на комуникативно място, в близост до морето.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в централната част на гр. Бургас. Не трябва да е на последен етаж. Предпочитам тухлена нова сграда. Вече имам проведени поредица от огледи, но не съм се ...
Частна обява
Без първи и последен етаж.Не в ЕПК.До 48 000евро