Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, ж.к. Славейков
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен панелен апартамент, който е преустроен в тристаен или има тази възможност. Може да е за ремонт и необзаведен. Разглеждаме ж.к. Изгрев, ж.к. Зорница, ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Славейков, нови сгради с Акт 16.
Мой клиент търси да закупи гараж или паркомясто в гр. Бургас. Приоритетно се разглеждат бъдещи проекти в ж.к. Възраждане и ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат строящи се сгради в ж.к. Славейков.
Търся за младо семейство апартамент с една или две спални в посочените райони. Приоритетно разглеждаме апартаменти с хубаво съвременно обзавеждане, без необходимост от ремонт. За покупуката ще се използва ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда райони около централната част на града. Сгради в напреднал строеж или готови.
Търся за закупуване на мои клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда различни райони, нови сгради или сгради в напреднал строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат тухлено строителство в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда строящи се сгради в ж.к. Изгрев и ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на моя клиентка двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Изгрев, ж.к. Славейков, ж.к. Зорница.
Търся за закупуване на мои клиенти апартамент в град Бургас. Разглежда сгради в строителство предимно в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент просторен тристаен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглежда ж.к. Братя Миладинови, ж.к. Лазур, център и ж.к. Славейков.
Клиентка търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в гр.Бургас.Разглеждат се ж.к.Славейков, ж.к.Зорница, ж.к.Лазур и Център .Ново строителство.Бюджет до 100 000 евро.
Търся за закупуване на моя клиентка малък двустаен апартамент в строяща се сграда в град Бургас. Разглежда предимно ж.к. Изгрев и ж.к. Зорница, може и в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждаме приоритетно ж.к. Славейков сгради тухлено строителство. Апартаментът трябва да е с просторна всекидневна.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.
Търся за мой клиент апартамент за закупуване в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Славейков.
Търся за моя клиентка 3-стаен апартамент в град Бургас. Разглежда само в ж.к. Славейков в близост до хотел Мираж. Иска да закупи два апартамента на един етаж.