Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, ж.к. Славейков
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент на комуникативно място в гр. Бургас. Сградата да е с представителна фасада, с асансьор и с хубави общи части.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент с бюджет до 45000 евро. БЕЗ: първи и последен етаж, краен апартамент, висока сграда, Меден Рудник и Сарафово .
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Славейков, близо до бул. Стефан Стамболов, Спортна зала Младост и Парк Славейков.
Търся да закупя за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент.Приоритетно се разглежда ж.к.Лазур, ж.к.Бр.Миладинови, ж.к.Възраждане и Център.Бюджет до 80000 евро.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита кв. Сарафово. Бюджетът е до 30000 евро.
Мой клиент търси да купи парцел в гр. Бургас, подходящ за жилищно строителство. Разглеждаме предложения и за строителство срещу обезщетение.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Нова
Търся за мой клиент тристаен обзаведен апартамент.Приоритетно се разглежда ж.к.Славейков.Бюджет до 80000 евро.
Търся да закупя за мой клиент тристаен необзаведен апартамент.Приоритетно се разглежда ж.к.Славейков.Бюджет до 80000 евро.
Клиентът ми търси 2-стаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни квартали, както Лазур и Възраждане.Бюджет до 50000 евро.
Търся за свой клиент двустаен апартамент в сграда старо строителство тип ЕПК или панел. Разглеждаме сгради санирани по програмата за енергийна ефективност. Жилището трябва да е за ремонт, с подходящо ...
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в ж.к. Славейков. Сградата да бъде панелно строителство, с контролиран достъп и добре поддържани общи части.
Искам да купя за мой клиент къща в град Бургас, за предпочитане с лице към улица. Имотът да е обзаведен, с минимум 2 спални.
Купувам изгодно двустаен апартамент в тухлена сграда в ж.к. Зорница, на 300 м от Морската градина. В района да има училище, детска градина, медицински център, обезопасена детска площадка, голям паркинг, ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град Бургас, в района на ж.к. Славейков, в близост до парк Славейков.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в гр. Бургас. Не държи да е в отлично състояние, но да е с добре поддържани общи части и да има дограма. Разпределението да е хол, кухня и спалня. За предпочитане ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен в посочените райони, който по възможност да е обзаведен. Готов е за бърза сделка. Плаща с лични средства.
Търся за мои клиенти компактен двустаен апартамент ново строителство. Сградата е пред получаваме на Разрешение за ползване.
Купувам за мой клиент необзаведен апартамент, с площ около 150 кв.м или етаж от къща, с качествени довършителни работи, в гр. Бургас.
Клиент търси да закупи заведение, в оживената и предпочитана част на ж.к. Меден Рудник, Районът да е добър, с търговски обекти, заведения и офиси.