Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, кв. Сарафово
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник и кв. Сарафово. Предпочитат да е готово с Акт 16, но могат да разгледат и в строеж.
Търся за закупуване на моя клиентка тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда кв. Сарафово, приоритет е комплекс Сарафово.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат кв. Сарафово.
Търся за мой чуждестранен клиент магазин или апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, както за живеене, така и за инвестиция.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово апартаменти без довършителни работи.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. За предпочитане да е обзаведен и в жилищна сграда.
Търся за закупуване на мои клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда различни райони, нови сгради или сгради в напреднал строеж.
Търся за свой клиент, български гражданин, живеещ в чужбина, апартамент с две спални в кв. Сарафово, гр. Бургас. Разглеждаме нови сгради, с разрешение за ползване, в райони с добри комуникации. На огледи ...
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово ново строителство.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово нови сгради, апартаменти без довършителни работи.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам за свой клиент двустаен апартамент в кв. Сарафово, като жилището може да бъде и на партер.Без довършителни работи.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждаме сгради ново строителство, с възможност за разсрочване на плащането, пропорционално на етапите на строителство. Важно изискване ...
Мой клиент търси да закупи апартамент в град Бургас, по възможност обзаведен. Готов е за бърза сделка. Без ипотечен кредит.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас. Разглежда предложения с площ над 50 кв. м и цена до 40 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. Разглежда предложения с площ около 45 кв. м.
Клиентът ми търси да закупи маломерно жилище на първа линия по Южното Черноморие. Приоритетно разглеждаме комплексите Бургас Бийч Ризорт и Даймънд Бийч в кв. Сарафово, Бургас. Проявяваме интерес и към ...
Купувам Къща, кв. Сарафово, ЦЕНА около € 155 000
Мой клиент търси да закупи къща в кв. Сарафово. Разглежда предложения с площ около 160 кв. м и цена 155 000 евро.