Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, кв. Сарафово
Търся да купя за мой клиент двустаен обзаведен апартамент.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 35000 евро.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН или къща в гр. Бургас в района на ж.к. Изгрев и кв. Сарафово, ново строителство по възможност без панел. Да има паркомясто или да бъде в зона за свободно паркиране. ...
Нова
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас.Приоритетно се разглеждат ж.к.М.рудник и кв.Сарафово.
Нова
Търся да закупя за мой клиент двустаен апартамент в кв.Сарафово.Разглеждат се апартаменти в строеж.Бюджет до 50 000 евро.
Нова
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент.Приоритетно се разглеждат ж.к.Лазур, ж.к.Бр.Миладинови, ж.к.Възраждане , Център и кв.Сарафово.
Мой клиент купува къща, ново строителство, за предпочитане на три етажа, подходяща за целогодишно ползване. За предпочитане кв. Сарафово или аналогично предложение в близост до града и морето.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен апартамент в гр. Бургас.Приоритетно се разглежда кв. Сарафово. Бюджет до 30000 евро. Ще бъдат закупени два имота с готови средства.
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 60000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен в Изгрев или Сарафово. Ако е в Сарафово може да е къща, вместо апартамент. Задължително и само тухла с асансьор.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, в района на кв. Сарафово, на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт. Клиентът ми работи и живее в чужбина, огледи са възможни ...
Търся да закупя за мой клиент студио или двустаен апартамент в ж.к.М.рудник , кв.Сарафово.Бюджет до 35000 евро.
Двойка бъдещи пенсионери търси да закупи подходящ имот в близост до морето за целогодишно ползване. Разглеждаме завършени имоти, в готов за настаняване вид - със съвременен ремонт и обзавеждане, както ...
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент в районите на кв. Сарафово, на комуникативно място.
Търся за свой клиент имот в Бургас. Двустаен, тристаен ново строителство, качествено изпълнение, в етап на строителство.
Мой клиент купува едностаен или двустаен апартамент в централната част на гр. Бургас или кв. Сарафово, без претенции относно обзавеждане.
Търся за свой доверен клиент 2-стаен завършен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждаме райони Лазур и Център, но сме готови да включим и кв. Сарафово. Средствата за покупка са осигурени, няма ...
Търся за мой клиент къща в гр. Бургас или околните квартали. Да не е гредоред и да не се нуждае от ремонт. За предпочитане е да няма обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен апартамент. Приоритетно се разглежда кв. Сарафово. Бюджетът е до 45 000 евро.
Работя с клиент, който търси да закупи парцел за застрояване в град Бургас. С приоритет разглеждаме предложения в кварталите Сарафово, Лазур и Зорница.
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на кв. Сарафово, на комуникативно място, в близост до морето.