Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, кв. Сарафово
За мой клиент, български гражданин търся тристаен апартамент град Бургас. Сградата трябва да е с добри общи части, а апартаментът да няма необходимост от ремонт.
Търся за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в северният район на град Бургас - в района на кв. Сарафово, ж.к. Изгрев и Зорница. Имотът да е минимум 35 кв. м. За предпочитане да е обзаведен и да ...
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в нова сграда. Разглеждаме сгради въведени в експлоатация или такива с предстоящо завършване. Покупката ще се осъществи с налични средства, няма да се използва ...
Търся за строителна компания парцели подходящи за жилищно строителство. Фирмата е с отлична репутация - няма незавършени сгради, строи с качествени материали и изпълнява проектите си предсрочно. Приемам ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент на комуникативно място в гр. Бургас. Сградата да е с представителна фасада, с асансьор и с хубави общи части.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент, в сграда тухлено строителство в района на кв. Сарафово, с възможност за свободно паркиране.
Клиентът ми търси 2-стаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита централни квартали, както Лазур и Възраждане.Бюджет до 50000 евро.
Търся за мой клиент да закупя двустаен апартаментв нова жилищна сграда с АКТ 16.Приорететно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет 45000 евро.
Търся да закупя за мой клиент двустаен обзаведен апартамент.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово, гр.Бургас.Бюджет до 35000 евро.
Търся да закупя за мой клиент двустаен апартамент в кв. Сарафово. Приоритетно се разглежда ново строителство.Бюджет до 40000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент да закупя тристен обзаведен апартамент .Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 70000 евро без такса поддръжка.
Клиент търси да закупи заведение, в оживената и предпочитана част на ж.к. Меден Рудник, Районът да е добър, с търговски обекти, заведения и офиси.
Търся за свой клиент, двустаен апартамент, тухла в комплексите, без Меден рудник.Бюджет до 50000 евро. Етажа е без значение, задължително с асансьор.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент купува къща, ново строителство, за предпочитане на три етажа, подходяща за целогодишно ползване. За предпочитане кв. Сарафово или аналогично предложение в близост до града и морето.
Търся за мой клиент необзаведен, тристаен апартамент, който да не се нуждае от ремонт и да бъде с довършителни работи. С приоритет ще се разглеждат оферти на по-ниски етажи. Плаща кеш.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент в новострояща се сграда. Приемаме предложения с възможност за разсрочване на плащането пропорционално на етапите на строителство.
Търся за мой клиент жилище, което да разполага с поне три спални. Предпочита да е без обзавеждане и да не е на пратер. При добра оферти би заплатил и по-висока цена от посочения бюджет.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент на комуникативно място в гр. Бургас, близо до спирки на обществен транспорт.