Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, ж.к. Меден рудник
Търся за закупуване на моя клиентка малък едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник сгради в строеж.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда нови сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Търся за младо семейство апартамент с една или две спални в посочените райони. Приоритетно разглеждаме апартаменти с хубаво съвременно обзавеждане, без необходимост от ремонт. За покупуката ще се използва ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на мои клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда различни райони, нови сгради или сгради в напреднал строеж.
Клиент търси да закупи двустаен апартамен в град Бургас. Разглежда строящи се сгради в ж.к. Меден рудник.
Мой клиент купува 1-стаен или 2-стаен апартамент в град Бургас в ж.к. Меден рудник. Предпочита да е обзаведен и по възможност да не е по-висок етаж от 4-ти.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник строящи се сгради.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда сгради ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти малък едностаен апартамент в град Бургас. Приоритетно разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мой клиент едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мой клиент малък едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на моя клиентка двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда предложения в ж.к. Меден рудник.
Парцел, ж.к. Меден рудник, ЦЕНА около € 15 000
Търся за мой клиент парцел около 1дек. в град Бургас. Разглежда районите в ж.к. Меден рудник и около него. С възможност за построяване на малка постройка или за поставяне на такава.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Търся за мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат сгради, които се строят предимно в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Меден рудник.
Мезонет, ж.к. Меден рудник, ЦЕНА около € 82 000
Клиент търси да закупи тристаен апартамент или мезонет в град Бургас. Разглеждат се предложения в ж.к. Меден рудник. Бюджетът е до 82000 евро.