Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, ж.к. Меден рудник
Търся за закупуване на мой клиент двустаен апартамент в град Бургас, ж.к. Меден рудник. Предпочита да е обзаведен.
Търся за закупуване на мой клиент лекарски кабинет в град Бургас. Предпочита ж.к. Славейков. Разглежда възможност и за включване в строеж.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент. Разглежда различни райони като Бургас, Поморие, Приморско и други.
Търся за закупуване на мой клиент апартамент в грас Бургас. Предимно разглеждаме ж.к. Меден рудник, сгради в строеж.
Търся за закупуване на мой клиент двоен гараж в град Бургас. Приоритетно разглежда ж.к. Меден рудник в сгради, които в момента се строят.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат строящи се сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване с цел инвестиция малък двустаен апартамент в град Бургас. Предимно разглежда ж.к. Меден рудник, сгради, които са в напреднал строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник, сгради, които в момента се строят.
Търся за закупуване на мой клиент лекарски кабинет в град Бургас. Разглежда предложения в различни райони.
Търся за закупуване на мои клиенти малък двустаен апартамент или едностаен, който има възможност да се прегради. Разглеждаме град Бургас, ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник и кв. Сарафово. Предпочитат да е готово с Акт 16, но могат да разгледат и в строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Търся за закупуване на мой клиент апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент или къща в гр. Бургас. Интересува се от оферти само за ж.к. Меден рудник. Бюджетът е до 65000 евро.
Купувам за клиент на агенцията двустаен апартамент в гр. Бургас. Разглеждат се предложения за ж.к. Меден рудник. Възможно е да е от строяща се сграда, но в завършен вид. Бюджетът е до 40000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда нови сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Клиентът ми търси да закупи просторен двустаен апартамент или апартамент с две спални. Държи на ново тухлено строителство, в ж.к. Меден рудник, без значение от зоната на комплекса.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Меден рудник. Разглежда тухлено строителство.