Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, ж.к. Меден рудник
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в ж.к. Меден рудник, разглеждаме варианти в строеж и завършени с Разрешение за ползване/ Акт 16/.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к. Меден рудник и околните райони. Бюджетът е до 30000 евро.
Търся за моя клиентка апартамент в град Бургас. Двустаен или тристаен. В момента разглеждат ж.к. Меден рудник.
Нова
Купувам за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Меден рудник, Зона А, в сграда ново строителство.
Нова
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в град Бургас, ж.к. Меден рудник. Да се състои от 2 спални и кухня с хол, да не е на първи етаж, но да не е и по-високо от пети. Бюджетът е до 45 000 евро.
Търся за свой клиент два апартамента в нова сграда с компактна квадратура. Разглеждаме сграда в начален етап на строителство, от надежден строител, който спазва срокове. Етажът трябва да е до 3-ти жилищен.
Търся за мой клиент необзаведен, тристаен апартамент, който да не се нуждае от ремонт и да бъде с довършителни работи. С приоритет ще се разглеждат оферти на по-ниски етажи. Плаща кеш.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мои клиенти 2-стаен апартамент , в строеж, разсрочено плащане в ж.к. Меден рудник, нямаме претенции за зоните.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Меден рудник, няма претенции относно строителството.
За мой клиент, български гражданин търся тристаен апартамент град Бургас. Сградата трябва да е с добри общи части, а апартаментът да няма необходимост от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к. Меден рудник и околните райони. Бюджетът е до 35000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в строеж, на разсрочено плащане в жк. Лазур.
Търся за свой доверен клиент просторен тристаен апартамент в ж.к. Меден рудник. Предпочитаме нови тухлени сгради, може и в етап на строителство, в район с добра инфраструктура, с детска градина и училище ...
Мой клиент търси да купи едностаен, панелен апартамент в ж.к. Меден рудник. За предпочитане апартаментът да бъде обзаведен.
Търся да закупя за мой клиент тристаен обзаведен апартамент .Приоритетно се разглежда ж.к.М.рудник.Бюджет до 55000 евро.
Клиент търси да закупи тристаен апартамент в ж.к Меден рудник. Сграда да е ново строителство с пусков срок не по-късно от края на 2019 година.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент тип гарсониера в ж.к. Меден рудник, с бърз достъп до обществен транспорт.
Клиент търси да закупи заведение, в оживената и предпочитана част на ж.к. Меден Рудник, Районът да е добър, с търговски обекти, заведения и офиси.