Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, ж.к. Възраждане
Мой клиент търси да закупи гараж или паркомясто в гр. Бургас. Приоритетно се разглеждат бъдещи проекти в ж.к. Възраждане и ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.
ОФИС/МАГАЗИН, Централна част, ЦЕНА около € 12 000
Търся за закупуване на мой клиент малко помещение в град Бургас. Разглежда помещения подходящи за магазин.
Търся за моя клиентка малък апартамент за закупуване в град Бургас. Разглеждаме централната част на града. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в град Бургас. Разглежда районите около центъра. Приоритетно се разглеждат обзаведени апартаменти.
Търся за закупуване на моя клиентка малко студио в централната част на град Бургас. Може да са обзаведени или необзаведени, партер или последен етаж. Разглеждаме предложения в близост до морската градина.
Клиент търси да закупи фризьорски салон или магазин в гр. Бургас. Приоритетно разглежда Център, ж.к.Възраждане, ж.к. Бр.Миладинови, ж.к.Лазур и ж.к.Зорница.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда старо строителство в близост до Центъра. Бюджетът е до 70000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси апартамент във посочените райони. Разглеждаме всички етажи, всички типове строителство, с площ поне 60 кв. м. Клиентът ми има налични средства и е готов за бърза сделка.
Търся за свой клиент подземно паркомясто или самостоятелен гараж в ж.к. Възраждане, гр. Бургас. Интересуват ни предложения в близост до отсечката на ул. Левски и Ивайло.
КЪЩА, ж.к. Възраждане, ЦЕНА около € 100 000
Клиент търси да закупи къща в гр. Бургас. Приоритетно се разглежда ж.к. Възраждане. Бюджет до 100 000 евро.
Търся за закупуване за моя клиентка едностаен обзаведен апартамент. Разглежда централната част на град Бургас.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в град Бургас. Приоритетно се разглежда кв. Възраждане. Да е на по-нисък етаж и да не е за основен ремонт.
Мой клиент търси да закупи или да вземе на обезщетение парцел за жилищно строителство до 100Е/кв.м. в Славейков, Лазур и Зорница, Изгрев, Братя Миладинови, около пазара, Възраждане около 700-2 000 кв.м.
КЪЩА, ж.к. Възраждане, ЦЕНА около € 120 000
Търся за свой клиент, чуждестранен гражданин, самостоятелна къща в гр. Бургас в тих и спокоен район със самостоятелен двор. Къщата може да бъде за освежителен или основен ремонт.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в град Бургас. Разглежда централните райони апартаменти ново строителство без довършителни работи.
Търся за свой клиент тристаен апартамент, в район с добра инфраструктура, в близост до магазини, училище, аптеки в посочените квартали. Апартаментът може да има нужда от козметичен ремонт, разглеждаме ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Бургас. Предпочита централна градска част. Разглеждат се предложения вторичен пазар.