Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас, кв. Банево
Търся за свой клиент имот в Бургас. Двустаен, тристаен ново строителство, качествено изпълнение, в етап на строителство.
Мой клиент купува едностаен или двустаен апартамент в централната част на гр. Бургас или кв. Сарафово, без претенции относно обзавеждане.
Търся за мой клиент къща в к кв. Банево или кв. Ветрен, като с приоритет са имотите на груб строеж. Бюджет около 30 000 евро.
Купувам за мой клиент просторна къща на 2 етажа в кв. Банево, град Бургас. Имотът да е без довършителни работи.
Търся за мой клиент да закупя нова, двуетажна къща в квартал Банево, град Бургас, направена по индивидуален проект.
Купувам за мой клиент къща в кв. Банево. Предпочитаме завършено строителство, но предложения, които са все още в строеж също представляват интерес.
Търся за мой клиент къща на два етажа в град Бургас, в района на кв. Банево, на комуникативно място. Да е без довършителни работи.
Търся за мой клиент къща в гр. Бургас или околните квартали. Да не е гредоред и да не се нуждае от ремонт. За предпочитане е да няма обзавеждане.
Купувам за мой клиент къща в град Бургас или в близост до Бургас, с три спални, може да е с довършителни работи.
Купувам къща за мой клиент в района на кв. Банево. Желателно е къщата да бъде в строеж.Бюджет до 30 000 евро.
Търся за свой доверен клиент апартамент с две спални или къща в посочените райони. Разглеждаме само завършени имоти, в готов за живеене вид. Покупката ще се извърши със собствени средства и с банков кредит, ...
Частна обява
Търся да закупя къща в Банево или Ветрен до 75000€…
Частна обява
Купувам малък имот, старо строителство, в панелен блок, намиращ се в гр. Бургас (може и отдалечен район). Тел. 0889100228