Вие търсите: Купувам имоти, град Бургас
МЕЗОНЕТ, ж.к. Меден рудник, ЦЕНА около € 82 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Славейков.
Търся да закупя двустаен апартамент в гр. Бургас. Приоритетно разглеждам зона А в ж.к.Меден рудник. Предпочитано строителство - панелно. Бюджет 43000 евро.
Търся за закупуване на мои клиенти малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово извън комплексите с такса поддръжка. Предпочитат да е обзаведен.
Мой клиент търси да закупи гараж или паркомясто в гр. Бургас. Приоритетно се разглеждат бъдещи проекти в ж.к. Възраждане и ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.
ОФИС/МАГАЗИН, Централна част, ЦЕНА около € 12 000
Търся за закупуване на мой клиент малко помещение в град Бургас. Разглежда помещения подходящи за магазин.
Търся за мой клиент апартамент за закупуване в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Славейков.
Търся за моя клиентка 3-стаен апартамент в град Бургас. Разглежда само в ж.к. Славейков в близост до хотел Мираж. Иска да закупи два апартамента на един етаж.
Търся за моя клиентка малък апартамент за закупуване в град Бургас. Разглеждаме централната част на града. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен апартамент в град Бургас сграда, която в момента се строи. Разглежда предложения в ж.к. Изгрев.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в град Бургас. Разглежда районите около центъра. Приоритетно се разглеждат обзаведени апартаменти.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждаме приоритетно ж.к. Славейков сгради тухлено строителство. Апартаментът трябва да е с просторна всекидневна.
Търся за закупуване на моя клиентка малко студио в централната част на град Бургас. Може да са обзаведени или необзаведени, партер или последен етаж. Разглеждаме предложения в близост до морската градина.
Клиент търси да закупи фризьорски салон или магазин в гр. Бургас. Приоритетно разглежда Център, ж.к.Възраждане, ж.к. Бр.Миладинови, ж.к.Лазур и ж.к.Зорница.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Бургас. Приоритетно се разглежда кв. Сарафово. Бюджет до 53000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент/ студио в град Бургас или околността. Покупката ще е с цел инвестиция. Разглежда ново строителство и вече завършени сгради.
Търся за свой клиент компактно жилище в близост до Морската градина. Разглеждаме сгради в ж.к. Лазур, както и улиците "Кирил и Методий", "Рилска" и други разположени в близост. Апартаментът трябва да ...