Вие търсите: Купувам вила, област София
Купувам за мой клиент вила в Софийска област, за предпочитане в района на община Елин Пелин и Горна малина.
Мой клиент търси да закупи къща в сл. Владо Тричков. Дворът да бъде равен, облагороден с площ поне 600 кв. м.
Купувам за мой клиент къща в Софийска област, за предпочитане в община Горна Малина или община Сливница.
Купувам за мой клиент къща в област София. Предпочита м-т Мечката. По възможност да е обзаведена и поддържана.
Търся за мой клиент къща в Софийска обаст, с просторна дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални. Желаелно е да разполага и с две бани.
Купувам за мой клиент апартамент или къща с поне 2 спални в гр. Своге - близо до центъра и до хранителен магазин.
Купувам за мой клиент къща с поне три спални в Софийска област, в близост до магистрала Тракия и в полите на Витоша.
Търся за мой клиент къща или вила с целогодишен достъп на до 200 км. от София, в планински, живописни и уединени райони. Държим на правилните форми на парцела и постройката. Разглеждаме само предложения ...
Търся за мой клиент добре обзаведена къща около 100 кв. м в област Самоков. Да има поне 3 спални. Достъпът да е по асфалтов път.
Търся за мой клиент обзаведена къща с водопровод, близо до София. С приоритет ще се разглеждат оферти в с. Владо Тричков.
Търся за мой клиент обзаведена къща в близост до София. С приоритет ще се разглеждат къщи, които са с достъп по асфалтов път.
Търся за мой клиент къща в област Своге, която да е в добро състояние, без нужда от голям ремонт. С приоритет ще се гледат оферти с канализация и гараж.
Търся за мой клиент къща или вила в селата около град София, в добро състояние, с канализация и хубав двор.
Мой клиент търси да закупи къща в област София, която да не се нуждае от основен ремонт. Дворът да е равен и облагороден.
Търся за мой клиент обзаведена къща в селата около град София, с редовен и удобен транспорт до града. Къщата да разполага с поддържан двор.
Търся за мой клиент къща в гр. Годеч, масивно строителство, с достъп по асфалтов път. Трябва да е на поне два етажа и с гараж.