Вие търсите: Купувам вила, област София
Искам да купя за мой клиент вила с бърз достъп до София. С приоритет ще се разглеждат оферти на имоти с лице на асфалтов път.
Мой клиент търси да купи къща в непосредствена близост до София. Задължително да има удобен градски транспорт. Разглежда в с. Лозен.
Мой клиент търси да купи къща в област София. Не държи да има голям двор. Разпределението да включва 2 отделни спални.
Търся за мой клиент къща или вила с целогодишен достъп на до 200 км. от София, в планински, живописни и уединени райони. Държим на правилните форми на парцела и постройката. Разглеждаме само предложения ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент вила в местност Мечката, община Самоков, с достъп по асфалтов път, с гараж или паркоместа в двора.
Търся за мой клиент къща в район с бърз достъп до София. Задължително изискване е да има поне две спални. Може да е за ремонт. ще ползва кредит.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент къща в района, която по възможност да е обзаведена и да разполага с поне две спални. Задължително изискване е да има достъп с асфалтов път.
Търся за мой клиент къща в посочените райони, която да разполага с поне две или три спални. Може да е без обзавеждане. Ще ползва кредит.
Търся за мой клиент къща с бърз достъп до София. С приоритет ще се разглеждат оферти за къщи с поне две спални. Клиентът ще ползва лични средства.
Търся за мой клиент къща в добро състояние, която да не е за основен ремонт. Може и с обзавеждане. С приоритет ще се разглеждат оферти в Алдомировци.
Търся за мой клиент къща в близост до София. задължително изискване е да е плоча. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти с бърз достъп до града.
Мой клиент търси да закупи къща в близост до София с голям и поддържан двор. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти с изградена канализация и достъп по асфалтов път.
Мой клиент търси да закупи къща във в.з. Ромча на село Владо Тричков, с голям и добре поддържан двор.
Търся за мой клиент къща в посочените райони, която да е в завършен вид и по възможност обзаведена. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в центъра на Банкя.
Клиентът купува вила в района и вилните зони на село Панчарево и село Кокаляне. Да има добър достъп. Дворното място ако има денивелация да е лека.
Мой клиент купува къща в гр. Своге, в близост до центъра на града, в озеленен район, с облагороден двор.
Търся да купя за мой клиент вила в област София, за предпочитане в района на Самоков - м-т Мечката. Имотът да е обзаведен, с поне един декар двор.
Мой клиент купува къща в близост до София, подходящо за целогодишно живеене, с достъп по асфалтов път, с ток и вода.