Вие търсите: Купувам къща, област София, с. Плана
Мой клиент се интересува от закупуването на къща в близост до София - на 35км. Максимум. Търси в Божурище, Костинборд, Столична.
Купувам за мой клиент къща на максимум 10 км. от град София. Може обзаведена или необзаведена. По възмжност да има дворно място.
Мой клиент търси да закупи къща в диапазон до 30км. от София. Райони като Костинброд, Столична. Предпочита да е на един етаж, и да не е много за ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща, без значение обзаведена или не, в близост до София като Столична, Божурище, Костинброд, на около 100км. Да има минимум 4 спални.
Мой клиент търси да закупи обзаведена къща в района на област София, да не е за ремонт и да е поне с довършителни работи.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област София. Да е с бърз достъп до града и най-вече до Бизнес парка в ж.к. Младост.
Мой клиент търси да закупи къща, тухлено строителство, необзаведена, може и за ремонт в районите близо до София, на тихо и спокойно планинско място. Трябва да има минимум 2 спални.
Купувам за мой клиент къща в област София. Разглежда предимно в Столична община. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща за целогодишно ползване в близост до София с минимум 4 спални. Да е на тихо, спокойно място в планинска част.
Мой клиент търси къща с минимална квадратура от 100 кв. м. Търси необзаведена, може и за ремонт в близки райони до тези, на спокойно и тихо място.
Търся за мой клиент къща в област София. Разглежда предимно в с. Алдомировци и околните райони. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси еднофамилна къща в посочените райони, с преоритет се разглеждат обзаведени и готови за нанасяне.
Купувам къща за отдих в района на софийските села за свой клиент. Предпочитани райони са северозападните от столицата, Костинброд, Нови Искър.
Частна обява
Купувам КЪЩА, област София, , ЦЕНА около € 55 000
Търся да закупя къща в кв.Требич, с. Мировяне и района на гр.Нови Искър(Славовци,Кумарица,Курило). Къща в добро състояние може и за лек ремонт. Моля за реални обяви със снимки на посочения e-mail: nickola.kolev@gmail.com. ...
Резервиран
Купувам КЪЩА/ПАРЦЕЛ/ЕТАЖ, област София, , ЦЕНА около € 50 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.