Вие търсите: Купувам къща, област София, с. Нови хан
Търся за мой клиент тухлена къща недалеч от град София. Разглежда предложения с двор - около 200 кв.м. и поне 2 отделно обособени спални помещение. Да не е за основен ремонт.
Мой клиент търси да купи еднофамилна къща в посочените райони. Разглеждат се необзаведени и обзаведени.
Мой клиент търси къща или парцел в с. Нови Хан до 60 000Е. В къщата да има 3 спални. Да няма нужда от ремонт. Може и необзаведена. Освен с. Нови Хан търси до 10-15км. от София, не повече. Да е близо ...
Търся за мой клиент двуетажна къща в област София, в района на Елин Пелин, община Горна Малина. Основно изискване е дворът да е поне 600 кв.м.
Купувам за мой клиент къща в посочените райони на комуникативно място, с голям и добре поддържано дворно място.
Мой клиент търси да закупи къща с парцел от поне 1000 кв. м в района на гр. Елин Пелин. За целогодишно ползване.
Търся за покупка къща за целогодишно ползване в екологичен район, до около 30 км източно от гр. София. Парцелът да не е по-малък от 500 кв. м, а къщата да не е за основен ремонт. С предимство са имоти, ...
Мой клиент търси да купи къща в област София, на около 30-40 мин. път с кола. Къщата може да е 130-140 кв. м РЗП.
Търся за мои клиенти къща за постоянно живеене в достъпен район на изток от гр. София с голям двор, поне 1000 кв. м. Да има добър достъп до магистрала Тракия.
Мой клиент търси да закупи къща в област София, в района на Елин Пелин, или м. Щъркелово гнездо. Къщата ще се ползва като вилен имот, а не за целогодишно живеене. Близостта на транспорт е предимство.
Мой клиент купува къща в района на с. Лозен. Имотът трябва да е подходящ за целогодишно ползване. Да има поне две спални. Купува с готови средства.
Търся за мой клиент къща за живеене, ново строителство, без значение обзаведена или необзаведена в област София на 25км. максимум около Столична, Елин Пелин, Божурище - висок бюджет.
Мой клиент купува къща в област София в района на с. Нови Хан и гр. Елин Пелин и с. Петково. Може обзаведена и необзаведена.
Търся за мой клиент къща в района на равно поле къща, която да разполага с поне четири спални и добре поддържан равен двор с достъп от асфалтов път и минимална площ 500кв. м.
Търся за мой клиент къща или вила в област София. Разглежда в с. Нови хан или в гр. Елин Пелин. Двора да е не по-малък от 500 кв.м., а къщата около 300 кв.м.
Частна обява
Купувам малка къща с гараж, близо до София.
Мой клиент търси да закупи къща или парцел в източните части на област София. Разглежда предложения с площ около 80 кв. м.
Имам клиент, който търси за закупуване малка къща на разстояние 25 км от града. Предимство е да не е за ремонт.
Частна обява
Купувам малка къща или вила в област София или област Перник с ток и вода до 10000 лв.