Вие търсите: Купувам къща, област София, гр. Нови Искър
Търся за мой клиент малка къща или вила близо до София, да има междуградски транспорт. Може и да е за ремонт или необзаведена до посочения бюджет.
Купувам за мой клиент къща в област София или в по- високите части на град София. Желае да е достъпна целогодишно и с голямо дворно място- минимум 800 кв. м. Предпочита къщата да е завършена, да не се ...
Мой клиент търси да закупи къща в близост до гр. София на 20-30км. максимум, за 5 човека до 50 000Е.
Търся за мой клиент тухлена къща недалеч от град София. Разглежда предложения с двор - около 200 кв.м. и поне 2 отделно обособени спални помещение. Да не е за основен ремонт.
Купувам за мой клиент къща в с. Кътина, гр. Нови Искър и с. Панчарево. Желае къщата да е около 150 кв. м и с дворно място около 500кв. м. Може да се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща или вила в подножието на планина в село на 15-20км. от София. Клиентът се интересува от тухлена къща в добро състояние, да не се нуждае от много голям ремонт.
Купувам къща в област София, с бърз и лесен достъп до града. Имотът да е с минимум 2 спални. Може да е и необзаведен, но да не се нуждае от сериозен ремонт.
Търся за мой клиент къща в близост до град София. Задължително да има редовен градски транспорт. Да има двор не по-голям от 500 кв.м.
Мой клиент търси да купи къща в област София, максимум до 15 км. от града и задължително да има двор. Бюджет около 110000 евро.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област София. Имотът да е в регулация, да има ток, водопровод и двор.
Търся за мой клиент обзаведена къща в селата около София, на комуникативно място, с удобен транспорт до града.
Мой клиент търси да закупи къща или вила в близост до София. Да има минимум една спалня и средно голям двор. За предпочитане е област Божурище.
Мой клиент търси да купи къща на не повече от 40 км. от гр. София Обзаведена, с голям и добре поддържан двор.
Търся за мой клиент къща в с. Лозен, предпочита района около бул. Съединение. Къщата да е с площ около 500 кв. м. Плаща в брой.
Мой клиент търси да закупи къща до 50 000 евро, в райони: гр. Нови искър, Божурище, Гурмазово, Хераково.
Клиент на МИРЕЛА търси малка къща в близост до София на около 10-15км. на планинско място, да е хубав достъпа, да има малък двор, може и на един етаж.
Мой клиент търси къща или вила без значение дали е обзаведена или необзаведена в с. Герман, с. Железница, с. Панчарево, с. Бистрица, в.з. Симеоново Драгалевци, Бояна, в.з Малинова Долина до 90000Е.
Купувам за мой клиент етаж от къща или цяла къща в област София. Предпочита гр. Нови Искър. Бюджетът е до 60000 евро.
Търся за мой клиент къща за живеене, ново строителство, без значение обзаведена или необзаведена в област София на 25км. максимум около Столична, Елин Пелин, Божурище - висок бюджет.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област София. Да е с бърз достъп до града и най-вече до Бизнес парка в ж.к. Младост.