Вие търсите: Купувам имоти, област София, с. Столник
Купувам за мой клиент къща в област София. Разглежда предимно в с. Нови Хан и околните райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща на 2 етажа в Източните райони на София или около София на 20 км. максимум. Без значение обзаведена или не.
Търся за мой клиент тухлена къща недалеч от град София. Разглежда предложения с двор - около 200 кв.м. и поне 2 отделно обособени спални помещение. Да не е за основен ремонт.
Мой клиент търси да купи еднофамилна къща в посочените райони. Разглеждат се необзаведени и обзаведени.
Търся за мой клиент двуетажна къща в област София, в района на Елин Пелин, община Горна Малина. Основно изискване е дворът да е поне 600 кв.м.
Купувам за мой клиент къща в посочените райони на комуникативно място, с голям и добре поддържано дворно място.
Мой клиент търси да закупи къща с парцел от поне 1000 кв. м в района на гр. Елин Пелин. За целогодишно ползване.
Мой клиент търси да купи къща в област София, на около 30-40 мин. път с кола. Къщата може да е 130-140 кв. м РЗП.
Търся за мои клиенти къща за постоянно живеене в достъпен район на изток от гр. София с голям двор, поне 1000 кв. м. Да има добър достъп до магистрала Тракия.
Мой клиент търси да закупи къща в област София, в района на Елин Пелин, или м. Щъркелово гнездо. Къщата ще се ползва като вилен имот, а не за целогодишно живеене. Близостта на транспорт е предимство.
Мой клиент купува къща в района на с. Лозен. Имотът трябва да е подходящ за целогодишно ползване. Да има поне две спални. Купува с готови средства.
Частна обява
Купувам малка къща с гараж, близо до София.
Мой клиент търси да закупи къща или парцел в източните части на област София. Разглежда предложения с площ около 80 кв. м.
Имам клиент, който търси за закупуване малка къща на разстояние 25 км от града. Предимство е да не е за ремонт.
Частна обява
Купувам малка къща или вила в област София или област Перник с ток и вода до 10000 лв.