Вие търсите: Купувам имоти, област София, с. Световрачене
Мой клиент се интересува от закупуването на къща в близост до София - на 35км. Максимум. Търси в Божурище, Костинборд, Столична.
Купувам за мой клиент къща на максимум 10 км. от град София. Може обзаведена или необзаведена. По възмжност да има дворно място.
Мой клиент търси да закупи къща в диапазон до 30км. от София. Райони като Костинброд, Столична. Предпочита да е на един етаж, и да не е много за ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща, без значение обзаведена или не, в близост до София като Столична, Божурище, Костинброд, на около 100км. Да има минимум 4 спални.
Мой клиент търси да закупи обзаведена къща в района на област София, да не е за ремонт и да е поне с довършителни работи.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област София. Да е с бърз достъп до града и най-вече до Бизнес парка в ж.к. Младост.
Мой клиент търси да закупи къща, тухлено строителство, необзаведена, може и за ремонт в районите близо до София, на тихо и спокойно планинско място. Трябва да има минимум 2 спални.
Купувам за мой клиент къща в област София. Разглежда предимно в Столична община. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща за целогодишно ползване в близост до София с минимум 4 спални. Да е на тихо, спокойно място в планинска част.
Търся за мой клиент къща в област София. Разглежда предимно в с. Алдомировци и околните райони. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси еднофамилна къща в посочените райони, с преоритет се разглеждат обзаведени и готови за нанасяне.
Купувам къща за отдих в района на софийските села за свой клиент. Предпочитани райони са северозападните от столицата, Костинброд, Нови Искър.
Купувам за мой клиент къща или парцел в селата край град София. Клиентът ми разполага със собствени средства.
Мой клиент търси да закупи вила в гр. Банкя и околните населени места в близост до София. Бюджетът е до 20000 евро.
Частна обява
I am looking for a two bed room house or flat near Medicine uni campus, Sofia. Rental property also welcome. Please let me know all the details of the property and which area, road name, post code. Thank ...
Частна обява
Купувам КЪЩА, област София, , ЦЕНА около € 55 000
Търся да закупя къща в кв.Требич, с. Мировяне и района на гр.Нови Искър(Славовци,Кумарица,Курило). Къща в добро състояние може и за лек ремонт. Моля за реални обяви със снимки на посочения e-mail: nickola.kolev@gmail.com. ...
Резервиран
Купувам КЪЩА/ПАРЦЕЛ/ЕТАЖ, област София, , ЦЕНА около € 50 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.