Вие търсите: Купувам имоти, област София, с. Панчарево
Мой клиент търси да закупи къща или вила в подножието на планина в село на 15-20км. от София. Клиентът се интересува от тухлена къща в добро състояние, да не се нуждае от много голям ремонт.
Купувам къща в област София, с бърз и лесен достъп до града. Имотът да е с минимум 2 спални. Може да е и необзаведен, но да не се нуждае от сериозен ремонт.
Мой клиент купува къща в с. Кокаляне или с. Панчарево. Може обзаведена или необзаведена, бюджет до 75000 евро.
Мой клиент купува парцел в регулация, който да има ток и вода, подходящ за сглобяема къща. Около 500-1200 кв. м. Разглежда в с. Кокаляне и с. Панчарево.
Търся за мой клиент къща или вила в района на с. Панчарево. Желателно е да има целогодишен достъп, бюджет 65000 евро.
Мой клиент търси да купи къща в област София, максимум до 15 км. от града и задължително да има двор. Бюджет около 110000 евро.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област София. Имотът да е в регулация, да има ток, водопровод и двор.
Търся за мой клиент обзаведена къща в селата около София, на комуникативно място, с удобен транспорт до града.
Търся за покупка готова за живеене къща в района на с. Панчарево или с. Кокаляне. Предпочитанията са за къща с равен двор и лесен достъп пеша до спирки на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи къща или вила в близост до София. Да има минимум една спалня и средно голям двор. За предпочитане е област Божурище.
Мой клиент търси да купи къща на не повече от 40 км. от гр. София Обзаведена, с голям и добре поддържан двор.
Търся за мой клиент къща в с. Лозен, предпочита района около бул. Съединение. Къщата да е с площ около 500 кв. м. Плаща в брой.
Клиент на МИРЕЛА търси малка къща в близост до София на около 10-15км. на планинско място, да е хубав достъпа, да има малък двор, може и на един етаж.
Мой клиент търси къща или вила без значение дали е обзаведена или необзаведена в с. Герман, с. Железница, с. Панчарево, с. Бистрица, в.з. Симеоново Драгалевци, Бояна, в.з Малинова Долина до 90000Е.
Търся за мой клиент къща за живеене, ново строителство, без значение обзаведена или необзаведена в област София на 25км. максимум около Столична, Елин Пелин, Божурище - висок бюджет.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област София. Да е с бърз достъп до града и най-вече до Бизнес парка в ж.к. Младост.
Купувам урегулиран поземлен имот в област София в района на с. Лозен, с. Панчарево и с. Кокаляне. Желае да е минимум 500 кв. м.
Търся за мой клиент къща в област София. Предпочита Столична община. Възможно е да има необходимост от ремонт. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент къща в област София. Предпочита община Божурище и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент търси да купи къща в област София. Разглежда предложения с бърз достъп до града и с двор.