Вие търсите: Купувам имоти, област София, с. Лозен
Търся за мой клиент малка къща или вила близо до София, да има междуградски транспорт. Може и да е за ремонт или необзаведена до посочения бюджет.
Купувам за мой клиент къща в област София или в по- високите части на град София. Желае да е достъпна целогодишно и с голямо дворно място- минимум 800 кв. м. Предпочита къщата да е завършена, да не се ...
Мой клиент търси да закупи къща в близост до гр. София на 20-30км. максимум, за 5 човека до 50 000Е.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща в област София. Възможно е да се намира на около 40км от гр. София. Бюджетът е до 25000 евро.
Клиент търси парцел в Област София. разглежда предложения в регулация, ток и вода в имота или на граница.
Търся за мой клиент тухлена къща недалеч от град София. Разглежда предложения с двор - около 200 кв.м. и поне 2 отделно обособени спални помещение. Да не е за основен ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща или вила в подножието на планина в село на 15-20км. от София. Клиентът се интересува от тухлена къща в добро състояние, да не се нуждае от много голям ремонт.
Купувам къща в област София, с бърз и лесен достъп до града. Имотът да е с минимум 2 спални. Може да е и необзаведен, но да не се нуждае от сериозен ремонт.
Търся за мой клиент еднофамилна къща или етаж от къща с две или три спални с бърз достъп до София през бул. Цариградско шосе или бул. Ботевградско шосе.
Търся за покупка къща за целогодишно ползване в екологичен район, до около 30 км източно от гр. София. Парцелът да не е по-малък от 500 кв. м, а къщата да не е за основен ремонт. С предимство са имоти, ...
Мой клиент търси да купи къща в област София, максимум до 15 км. от града и задължително да има двор. Бюджет около 110000 евро.
Имам клиент, който търси за закупуване на къща в с. Бистрица и с. Лозен. Да се ползва целогодишно. Да има голям двор.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област София. Имотът да е в регулация, да има ток, водопровод и двор.
Търся за мой клиент обзаведена къща в селата около София, на комуникативно място, с удобен транспорт до града.
Търся за покупка готова за живеене къща в района на с. Панчарево или с. Кокаляне. Предпочитанията са за къща с равен двор и лесен достъп пеша до спирки на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи къща или вила в близост до София. Да има минимум една спалня и средно голям двор. За предпочитане е област Божурище.
Мой клиент търси да купи къща на не повече от 40 км. от гр. София Обзаведена, с голям и добре поддържан двор.
Търся за мой клиент къща в с. Лозен, предпочита района около бул. Съединение. Къщата да е с площ около 500 кв. м. Плаща в брой.
Търся за мой клиент етаж от къща или самостоятелна такава в района. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент къща или етаж от къща в района. Задължителните изисквания са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.