Вие търсите: Купувам имоти, област София, с. Мрамор
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи промишлено помещение в Софийска област, за предпочитане в района на Столична община.
Мой клиент търси парцел в област София. Предпочитан район е с. Панчарево. Да се намира на равно място, подходящо за строеж на къща.
Купувам за мой клиент къща, с три спални помещения. Желателно е да е развита на два етажа и да разполага с облагороден двор. Търси в района на с. Мрамор, с. Житен и с. Доброславци.
Купувам за мой клиент промишлено помещение, подходящо за складова база. Търси в района на с. Мрамор, с. Житен и с. Доброславци.
Търся за мой клиент къща с бърз достъп до София. С приоритет ще се разглеждат оферти за къщи с поне две спални. Клиентът ще ползва лични средства.
Търся за мой клиент къща в близост до София. задължително изискване е да е плоча. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти с бърз достъп до града.
Търся за мой клиент къща в област София. Предпочита с. Хераково, с. Мрамор и гр. Божурище. Държи да е ново строителство и да има прилежащ двор към имота. Бюджетът е до 120000 евро.
Търся за мой клиент къща в Столична община, подходяща за целогодишно ползване, с достъп по асфалтирана улица.
Търся за мой клиент къща в област София. Предпочита с. Мрамор и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам къща за мой клиент в района на с. Волуяк, с. Мрамор и кв. Обеля. Дворът да бъде с площ поне 500 кв. м. Къщата може да се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент къща за целогодишно ползване в област София. Предпочита столична община. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мой клиент къща на два или три етажа в района на град София. Къщата може да бъде полуобзаведена, с голям, равен и хубав двор.
Купувам къща за отдих в района на софийските села за свой клиент. Предпочитани райони са северозападните от столицата, Костинброд, Нови Искър.
Търся за мой клиент вила или къща в област София. Предпочита да е на около 20 км. от града. Бюджетът е до 30000 евро.
Купувам за мой клиент къща или парцел в селата край град София. Клиентът ми разполага със собствени средства.
Мой клиент търси да закупи вила в гр. Банкя и околните населени места в близост до София. Бюджетът е до 20000 евро.
Търся за покупка вилно място с къща, която да не се нуждае от ремонт. Задължителни условия са да има централно водоснабдяване и партида за ток. Достъпът да е добър.
Частна обява
I am looking for a two bed room house or flat near Medicine uni campus, Sofia. Rental property also welcome. Please let me know all the details of the property and which area, road name, post code. Thank ...