Вие търсите: Купувам имоти, област София, с. Владо Тричков
Мой клиент търси да закупи къща в сл. Владо Тричков. Дворът да бъде равен, облагороден с площ поне 600 кв. м.
Търся за мой клиент двуетажна къща в районите около град София, обзаведена, готова за живеене, с хубав и равен двор.
Търся за мой клиент къща в Софийска обаст, с просторна дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални. Желаелно е да разполага и с две бани.
Търся за мой клиент къща в районите около град София, в с. Владо Тричков. Къщата да е обзаведена, с хубав и зелен двор.
Търся за мой клиент къща или вила с целогодишен достъп на до 200 км. от София, в планински, живописни и уединени райони. Държим на правилните форми на парцела и постройката. Разглеждаме само предложения ...
Търся за мой клиент къща в гр. Своге или в друго населено място в област Своге. Къщата да е обзаведена и да не не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент обзаведена къща с водопровод, близо до София. С приоритет ще се разглеждат оферти в с. Владо Тричков.
Купувам за мой клиент къща в гр. Своге или в околните села, но без вилните зони. Достъпът да е по асфалтов път.
Търся за мой клиент обзаведена къща в близост до София. С приоритет ще се разглеждат къщи, които са с достъп по асфалтов път.
Търся за мой клиент къща в област Своге, която да е в добро състояние, без нужда от голям ремонт. С приоритет ще се гледат оферти с канализация и гараж.
Мой клиент купува къща, подходяща за целогодишно живеене в селата около София. Може и едноетажна, с хубав изглед. Предпочита да е готова за нанасяне.
Мой клиент търси да закупи къща в област София, която да не се нуждае от основен ремонт. Дворът да е равен и облагороден.
Търся за мой клиент къща близо до София с площ около 100 кв. м и двор около 500 кв. м. Да е подходяща за целогодишно ползване.
Частна обява
Къща или вила над 50м2,двор над 550 м2. Имота да има ток,вода ,здрав покрив,достъпен превоз, изрядни документи. Разстоянието да имота да е около 50-60 км от София.
Частна обява
Търся къща до 30 000 лв близо до детска градина или училище!
Частна обява
Купувам УПИ в горска местност, красива природа, минимум 5000 м2.