Вие търсите: Купувам имоти, област София, гр. Костинброд
Търся за мой клиент къща около София западни райони. Да има 3 спални и двор около 300 кв.м. На комуникативно място.
Търся за мой клиент къща около София до 15 км, западни райони. Може и стара къща, за ремонт, но предпочита да е готова за живеене. Може и парцел в регулация, с ток и вода.
Търся за мой клиент къща около София, западни райони. С 2 спални, малко дворче, в близост удобен транспорт. Да не е за много голям ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент парцел около София в района на Банкя, Лозен, Богров, Костинброд, Волуяк. Да не е по-малък от 700 кв.м. В регулация, ток, вода.
Търся къща за мой клиент около София, западни райони. Да има две спални и малко дворче. Добър транспорт.
Търся за мой клиент къща с поне 2 спални, не много голям двор около 500 кв.м. Да е по-нова къща с ток, вода, канализация. Търсенето е само за с. Волуяк, Костинброд, Божурище, Нови Искър.
Търся къща за мой клиент около София в западната част. Около 70 кв. м., с 2 спални и двор поне 500 кв. м.
Купувам спешно за мой клиент, къща за целогодишно ползване в района около София, предимно западната част. Да има 2 спални и малко дворче.
Имам клиент, който търси за закупуване малка къща на разстояние 25 км от града. Предимство е да не е за ремонт.
КЪЩА, гр. Костинброд, ЦЕНА около € 70 000
Мой клиент търси да закупи къща в област София, град Костинброд. Разглежда предложения с цена около 70 000 евро.
Купувам урегулиран поземлен имот (УПИ) в района на село Градец. Парцелът да е равен, с правилна форма и хубава гледка, с достъп по асфалтов път.