Вие търсите: Купувам имоти, област София
Нова
Мой клиент купува къща в близост до София, подходящо за целогодишно живеене, с достъп по асфалтов път, с ток и вода.
Нова
Мой клиент търси да закупи къща в Софийска област, недалеч от града, подходяща за целогодишно ползване, с достъп по асфалтов път.
Търся за мой клиент обзаведена къща в района на град Божурище. Къщата да бъде напълно обзаведена, с голям и равен двор.
Мой клиент търси да закупи къща в с. Бистрица или в квартали в подножието на Витоша. Да бъде с АКТ 16 и с довършителни работи.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Нова
Търся за мой клиент двуетажна къща в гр. Банкя или с. Иваняне. Да има 4 спални. По възможност да бъде ново строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Нова
Мой клиент търси да закупи къща във в.з. Ромча на село Владо Тричков на тихо и спокойно място, с голям и поддържан двор.
Търся да купя за мой клиент вила в област София, за предпочитане в района на Самоков - м-т Мечката. Имотът да е обзаведен, с поне един декар двор.
Нова
Търся за мой клиент къща на два или три етажа в района на град София. Къщата може да бъде полуобзаведена, с голям, равен и хубав двор.
Търся за мой клиент къща в гр. Годеч. Имотът да бъде обзаведен, да има 2 спални, кухня с трапезария и отделен хол.
Мой клиент търси да закупи готова къща за живеене в кв. Горна баня, гр. Банкя или с. Иваняне. Да бъде ново строителсво, след 2000 г.
Търся за мой клиент къща в област София. Предпочита гр. Вакарел, с. Равно поле, с. Нови хан и околните райони. Държи да има транспорт до гр. София и къщата да е подходяща за целогодишно живеене. Бюджетът ...
Мой клиент търси да закупи просторна къща на два етажа с голям поддържан двор. Да има лесен достъп до спирка на обществен транспорт. Разглеждат се оферти и над посочения бюджет.
Търся да купя за мой клиент къща в гр. Банкя. Да се намира на много тихо и приятно място. Да има лесен достъп до центъра на града.
Търся за мой клиент двуфамилна къща, която да се намира в близост до спирка на градски транспорт. Плаща кеш.
Търся за мой клиент къща или етаж от къща в Област София, подходяща за целогодишно живеене. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент купува незастроен парцел, подходящ за промишлено строителство, с площ между 4000-6000 кв.м в Софийска област.
Търся за мой клиент къща в област София. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има прилежащ двор към имота. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент къща в Банкя, която да е готова за живеене. Да се намира в близост до жп гарата, да има изградена канализация, и поне две или три спални.