Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Под наем гараж/паркомясто
1
Етаж: сутерен
Отдава под наем топъл подземен гараж с лесен подход. Ситуиран е на ул. Голо бърдо в района на бул. Черни връх и в непосредствена близост до метростанция Джеймс Баучер.
1
Давам под наем топъл подземен гараж с лесен подход. Ситуиран е на ул. Оборище в района на бул. Ситняково и в непосредствена близост до търговски комплекс Сердика център.
3
Отдава под наем надземен гараж в новопостроена сграда. Имота е със самостоятелни партиди за електроенергия и вода, подходящ е за склад.
Частна обява
5
Етаж: партер
Давам под наем партерен гараж в гр.Варна жк Възраждане 1 ул.Ана Феликсова 26м2 с партида за ток,дългосрочно
Възможно е да имаме имоти, каквито търсите, които не са обявени официално от съображения за конфиденциалност. Моля подайте заявка, ако искате достъп до конфиденциалните ни оферти.
Частна обява
4
Дава под наем самостоятелен подземен гараж с автоматична врата с дистанционно управление и контролиран достъп в жк .Левски Г. Гаражът е с ток и отделен електромер. За огледи и допълнителна информация ...
Частна обява
Давам под наем паркомясто за две леки коли една зад друга или бус. Поставено е антипаркинг устройство.
Частна обява
3
Етаж: сутерен
Гаража се намира на ул Родопи в карето между Раковска, Сточна гара и Сливница. просторен 25 кв. На кота нула.
Частна обява
1
Удобен и лесен за паркиране
2
Етаж: сутерен, тухла / след 2010
Давам под наем подземен гараж на ул. Никола Славков в кв. Медицинска академия. Намира се до булеварди Пенчо Славейков, Витоша и България, срещу хотел и бизнес сграда Милениум.
1
Етаж: сутерен, тухла / след 2010
Предлагам подземен ГАРАЖ в кв. Витоша, близо до бул. Симеоновско шосе и затворен комплекс МАКСИ.Гаражът е подземен. Има външна врата към подземието и вътрешна врата - и двете гаражни врати се управляват ...
тухла / след 2000
Давам под наем подземен гараж до ул. Лерин, кв. Красно село.
4
Етаж: сутерен, тухла / 1980-те
Давам под наем гаражна клетка в подземен паркинг в кв. Лозенец на ул. Розова долина.
тухла, Пусков срок: 05.2020
Предлагам подземно паркомясто под наем. Намира се в нова сграда на ул. "Академик Андрей Сахаров". Възможно е да се паркира голям автомобил. Наемна цена- 80 лв на месец.
Етаж: партер, тухла
Давам под наем подземен гараж в затворен комплекс Еделвайс 3, находящ се в кв.Бояна. Гаражът е с площ от 36 кв.м, с височина 6 метра.