Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Под наем гараж, град София
Нова
тухла / след 2000
Давам под наем подземен гараж до ул. Лерин, кв. Красно село.
Частна обява
1
Двуместно закрито паркомясто в сграда АСТРА на бул. България. Сградата е в непосредствена близост до булеварда и колелото на трамвай 7.
1
Етаж: сутерен, тухла / след 2010
Предлагам подземен ГАРАЖ в кв. Витоша, близо до бул. Симеоновско шосе и затворен комплекс МАКСИ.Гаражът е подземен. Има външна врата към подземието и вътрешна врата - и двете гаражни врати се управляват ...
4
Етаж: сутерен, тухла / 1980-те
Давам под наем гаражна клетка в подземен паркинг в кв. Лозенец на ул. Розова долина.
Възможно е да имаме имоти, каквито търсите, които не са обявени официално от съображения за конфиденциалност. Моля подайте заявка, ако искате достъп до конфиденциалните ни оферти.
Частна обява
Отдавам паркомясто в подземен гараж на ул. Хага 10
Етаж: сутерен, Брой етажи: 7, тухла / след 2000
Давам под наем гараж в новопостроена сграда на търсено и комуникативно място в кв. Оборище на ул. Каймакчалан до ул. Буная. Гаражът е 24 кв. м, отваря се с дистанционно.
3
тухла / 2018
Давам под наем подземно паркомясто в луксозна сграда на ул. Будапеща. Ниво - 1, удобен подход за маневриране. В наемната цена са включени всички такси по поддръжка на сградата, асансьора, почистване на ...
Частна обява
Етаж: сутерен, Брой етажи: 3, тухла
самостоятелен -15,20 кв.м. пред него има още едно парко място
1
Етаж: сутерен
Тази оферта е обект на ограничено вътрешно предлагане. Предварителна информация за нея можете да получите от водещия агент.
Етаж: сутерен, тухла / след 2010
Давам под наем подземен гараж на ул. Никола Славков в кв, Медицинска академия. Намира се до булеварди Пенчо Славейков, Витоша и България, срещу хотел и бизнес сграда Милениум.
1
Етаж: сутерен, Брой етажи: 6, тухла / след 2000
Предлагам под наем подземно паркомясто в ж.к. Полигона, до The Mall, близо до Мегапарк и бул. Цариградско шосе.
1
Етаж: партер, тухла
Давам под наем гараж до бул. Александър Малинов в жк. Младост 1 срещу магазин Хит. На партерен етаж, подходящ и за склад. Мога да предложа още един гараж в подземния паркинг на сградата.
Етаж: партер, Брой етажи: 5, тухла
Предлагам под наем надземен гараж в жк Младост 2, на ул. Свети Кипрян в близост до колелото на тролей 5.
Етаж: партер, тухла
Давам под наем подземен гараж в затворен комплекс Еделвайс 3, находящ се в кв.Бояна. Гаражът е с площ от 36 кв.м, с височина 6 метра.