Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Продава имоти, област Велико Търново, с. Чакали
10
Площ на парцела: 578 m2, Стаи: 3, Брой етажи: 2, стоманобетонна конструкция
Предлагам двуетажна новопостроена къща в с. Чакали само на 8км. от гр. Елена. Разгънатата застроена площ е 140кв.м, като на първия етаж са разположени просторна дневна с кухненска част, хол с камина, ...
4
Площ на парцела: 1000 m2, Спални: 1, Брой етажи: 1, гредоред / 1960-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагаме къща в тихо селце, намиращо в Еленския балкан. Имотът представлява жилищна сграда, селскостопанска постройка и кладенец.
11
Площ на парцела: 1000 m2, Спални: 3, Брой етажи: 2, гредоред / 1940-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагам двуетажна тухлена къща в конструктивно добро състояние. Първият етаж се състои от кухня, коридор, килер, баня и избено помещение. На вторият етаж са разположени три стаи, коридор и килер. Достъпът ...
7
Площ на парцела: 1800 m2, Спални: 3, Брой етажи: 1, тухла / 1960-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлага се за продажба селска едноетажна тухлена къща в село Чакали, намиращо се на 8 км от град Елена. РЗП 60м2. Къщата се състои от три стаи, кухня и коридор. Разполага с две мазета. Къщата има водопровод, ...
Възможно е да имаме имоти, каквито търсите, които не са обявени официално от съображения за конфиденциалност. Моля подайте заявка, ако искате достъп до конфиденциалните ни оферти.