Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Продава имоти, област Велико Търново, с. Пчелище
18
Площ на парцела: 1100 m2, Спални: 3, Брой етажи: 2, тухла / 1940-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагам двуетажна тухлена къща в с. Пчелище с площ от 100кв.м. На първия етаж има антре, кухня, баня с тоалетна и каменна маза, а втория етаж - коридор, три спални и килер, подходящ за санитарно помещение. ...
Площ на парцела: 650 m2, Брой етажи: 2, гредоред, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Тази оферта е обект на ограничено вътрешно предлагане. Предварителна информация за нея можете да получите от водещия агент.
17
Площ на парцела: 3340 m2, Спални: 4, Брой етажи: 1, тухла
Едноетажна къща с голям двор в с. Пчелище. Имотът разполага с площ от 150 кв. м, разпределени между 4 спални, дрешник, просторен хол, трапезария, кухня, тераса и две спомагателни помещения- мази. Вратите, ...
Предлагам за продажба парцел в с.Пчелище, на 12км от гр.Велико Търново. Парцелът е в регулация и е с площ 2300кв.м. Намира се в близост до главния път, на границата има ток и вода.
Възможно е да имаме имоти, каквито търсите, които не са обявени официално от съображения за конфиденциалност. Моля подайте заявка, ако искате достъп до конфиденциалните ни оферти.