Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Продава имоти, област Велико Търново, гр. Лясковец
4
Двор: 500 m2, Спални: 1, Брой етажи: 1, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагам парцел с малка къща в гр. Лясковец. Цялата площ на имота е 500 кв.м, като къщата е построена над голяма маза и се състои от три стаи и мокро помещение. Къщата е за основен ремонт.
Предлагаме земя близо да басейните на гр. Лясковец. Има партида за вода.
1
Двор: 2640 m2
Предлагам земеделска земя с площ 2600 кв.м. до регулацията на гр. Лясковец. Подходящ за промишлено и КОО строителство.
6
Двор: 400 m2, Спални: 2, Брой етажи: 2, стоманобетонна конструкция / 1960-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Продавам монолитна двуетажна къща, заедно с 5/6 идеални части от дворното място, гараж - 17 кв.м. и стопански постройки. Разпределението на къщата е следното: първи етаж - дневна/хол, кухня, коридор, ...
Възможно е да имаме имоти, каквито търсите, които не са обявени официално от съображения за конфиденциалност. Моля подайте заявка, ако искате достъп до конфиденциалните ни оферти.
2
Двор: 1250 m2
Парцел със статут на земеделска земя и засадена в него овощна градина. В имота построена стоманобетонна сграда 47кв. м. пригодена за гъбарник, а също и прекаран водопровод, електричество в имота.
13
Етаж: партер, тухла
Работещо заведение със статут "снекбар" в идеалния център на Лясковец, на метри от Общината и с лице на главната улица.Заведението е с обща площ 201 кв.м, разпределена на две нива:Първото ниво е 174 кв.м ...