Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Продава имоти, област Велико Търново, с. Къпиново
5
Площ на парцела: 3000 m2, Спални: 4, Брой етажи: 2, тухла / 1970-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагам двуетажна къща в село Къпиново. Има следното разпределение: първи етаж - кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, килер и тераса; втори етаж - две стаи, килер, помещение за кухня и голяма тераса, ...
Площ на парцела: 600 m2, Спални: 1, Брой етажи: 1, гредоред / 1930-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагам къща в с. Къпиново с дворно място от 600кв.м. Къщата е за основен ремонт или за събаряне. Няма партиди за ток и вода.
1
Площ на парцела: 1000 m2
Предлагам урегулиран поземлен имот в с. Къпиново. Намира се в южната, висока част на селото с хубава гледка. Селото е на 17км. от гр. В. Търново.
Площ на парцела: 1098 m2
Продавам парцел във вилната зона на с. Къпиново. Парцелът е с площ 1100 кв.м. Вода и ток на границата на имота. Красива гледка, спокоен район.
Възможно е да имаме имоти, каквито търсите, които не са обявени официално от съображения за конфиденциалност. Моля подайте заявка, ако искате достъп до конфиденциалните ни оферти.
10
Площ на парцела: 1100 m2, Спални: 1, Брой етажи: 2, тухла / 1980-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Продавам имот във вилната зона на с. Къпиново. Постройката е двуетажна. Първи етаж- стая с камина и кухня, втори етаж- стая и помещение за баня с тоалетна, голяма веранда с красива гледка към низините. ...