Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Продава имоти, област Велико Търново, с. Джулюница
3
Предлагам парцел с красива гледка, намиращ се във високата част на с. Джулюница. Имотът е с партиди за ток и вода. Голямо преимущество е наличието на КЛАДЕНЕЦ, който е пълен целогодишно.
2
Площ на парцела: 500 m2, Спални: 2, Брой етажи: 1, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Къщата се състои от две стаи и коридор, в страни от нея има обособени още две стаи. Има и селскостопански постройки. Прилежащия към нея двор е 500 кв.м.
6
Площ на парцела: 3000 m2, Спални: 3, Брой етажи: 1, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагам къща с голям двор в с.Джулюница, което е на 25км от Велико Търново и Г. Оряховица. Къщата е изградена върху каменна маза и се състои от коридор и три стаи. Има пристройка с две стаи и баня. ...
8
Площ на парцела: 2275 m2, Спални: 3, Брой етажи: 1, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Тази оферта е обект на ограничено вътрешно предлагане. Предварителна информация за нея можете да получите от водещия агент.
Възможно е да имаме имоти, каквито търсите, които не са обявени официално от съображения за конфиденциалност. Моля подайте заявка, ако искате достъп до конфиденциалните ни оферти.
2
Площ на парцела: 700 m2, Спални: 2, Брой етажи: 1, гредоред / 1950-те, Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)
Предлагам едноетажна къща в с. Джулюница. Състои се от четири стаи и кухня, като под тях има каменна маза. В дворното място има кладенец и стопанска постройка. Има ток, вода и канализация. Селото е 25 ...