Вие търсите: Купувам имоти, Офис "Шейново" - гр. Бургас
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен панелен апартамент, който е преустроен в тристаен или има тази възможност. Може да е за ремонт и необзаведен. Разглеждаме ж.к. Изгрев, ж.к. Зорница, ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на моя клиентка малък едностаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник сгради в строеж.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Приоритетно разглеждат кв. Сарафово.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Славейков, нови сгради с Акт 16.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда нови сгради в ж.к. Меден рудник.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Поморие. Разглеждат обзаведени апартаменти в жилищни сгради с не голяма такса поддръжка.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Поморие. Разглеждат в жилищни сгради едностайни апартаменти.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Бургас. Разглеждат ж.к. Меден рудник сгради, които са в строеж.
Търся за мой чуждестранен клиент магазин или апартамент в град Бургас. Разглежда централната част на града, както за живеене, така и за инвестиция.
Мой клиент търси да закупи гараж или паркомясто в гр. Бургас. Приоритетно се разглеждат бъдещи проекти в ж.к. Възраждане и ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат строящи се сгради в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово апартаменти без довършителни работи.
Търся за младо семейство апартамент с една или две спални в посочените райони. Приоритетно разглеждаме апартаменти с хубаво съвременно обзавеждане, без необходимост от ремонт. За покупуката ще се използва ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в град Бургас. С приоритет се разглежда апартаменти в строящи се сгради, които са почти завършени.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в град Бургас, кв. Сарафово. За предпочитане да е обзаведен и в жилищна сграда.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в град Бургас. Разглежда тухлено строителство в ж.к. Възраждане.
БЕЗ КОМИСИОНА
Къща/Вила, м-т Арапя, м-т Аркутино, гр. Китен..., ЦЕНА около € 350 000
Търся за закупуване на мои клиенти самостоятелна къща или къща в комплекс с голям двор. Да е близо до град Бургас.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда райони около централната част на града. Сгради в напреднал строеж или готови.
Търся за закупуване на мои клиент двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда различни райони, нови сгради или сгради в напреднал строеж.
Клиент търси да закупи двустаен апартамен в град Бургас. Разглежда строящи се сгради в ж.к. Меден рудник.