Вие търсите: Купувам имоти, Офис София Запад
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Източни и Южни райони. Може сградата да е както старо строителство, така и начално строителство.
Търся за мой клиент офис или магазин в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони, но държи да е на комуникативно място. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за клиент двустаен или тристаен апартамент, ново, тухлено строителство, Предпочитани са южни и източни райони. Основно изискване е жилището да е с довършителни работи и да не се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио в ж.к Люлин, ж.к. Надежда, ж.к. Обеля, ж.к. Красна поляна- всички части или ж.к. Разсадника. Разглежда предложения за тухлено, панелно и ЕПК строителство.
Ексклузив
Търся за мой клиент малко едностайно или двустайно жилище в района на ж.к. Връбница 1 и 2, Надежда 3 и 4. Предпочита да е обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен обзаведен апартамент в следните райони: мол Парадайс, бул. България и Южен парк.
Мой клиент купува тристаен или четиристаен апартамент в района на: бул. княз Ал. Дондуков, бул. Хр. Ботев, НДК, бул. Черни връх, бул. Свети Наум - частта от кв. Лозенец, бул. Христо и Евлоги Георгиеви, ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който по възможност да се предлага след ремонт или поне да са подменени ВиК и ел. инсталациите. Търси в района на ул. Иван Асен, ул. Цар Иван Шишман ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. С предимство се разглеждат предложения от ж.к. Дианабад.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Белите брези, ж.к. Борово, кв. Бояна, ж.к. Бъкстон, ж.к. Гоце Делчев, м-т Гърдова глава, кв. Драгалевци, кв. Иван Вазов, ж.к. Красно село, кв. Манастирски ...
Търся за мой клиент апартамент с поне три спални, над трети етаж, който или да е в сграда ново строителство с АКТ 15 или стара тухла, след ремонт, в много добро състояние. Задължително да има ТЕЦ.
Купувам за мой клиент двустайно или тристайно жилище в добра сграда с добре поддържани общи части, което може да е за ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти с паркоместа или гаражи.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в сграда ново тухлено строителство, която може да е в начален етап на строителство и да е в близост до ул. Черковна.
Купувам, за мой клиент, парцели за строителство на складове и соларни паркове, с близко ел. присъединяване в индустриални зони.
Търся за мой клиент 3-стаен непреходен апартамент. На тихо, комуникативно място, далеч от главни булеварди, в посочените квартали. Няма значение вида строителство, но да е с АКТ 16. Може жилището да е ...
Търся за мой клиент многостаен апартамент с три спални или мезонет в кварталите Хладилника и Лозенец. Да бъде с ТЕЦ и да не е на последен етаж. Да има паркомясто.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, от масивна жилищна сграда в широкия център. Желае да е в близост до ул. Г. С. Раковски, бул. Сливница и бул. Васил Левски.
Мой клиент търси да си купи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Гоце Делче, кв. Кръстова вада и кв. Лозенец. Може и ново строителство без АКТ 16.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Иван Вазов и ж.к. Стрелбище. Разглежда предложения само за ново строителство. Може и без АКТ 16.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в квартал Лозенец. Не държи на обзавеждане. Задължително да има паркомясто или гараж.