Начало
Бележник ()

Николай Иванов

Главен агент недвижими имоти, Офис "Екзарх Йосиф" - гр. Варна

5.0
3 отзива
Тел.: 052 600675; 0895525907
Адрес: гр. Варна, 9000, ул. "27-ми юли" 1
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Консултант жилищно крeдитиране
  • Владее английски език

Николай Иванов е главен агент на недвижими имоти в офис Екзарх Йосиф - гр. Варна.

Роден е гр. Русе. В момента следва в Икономическия университет - гр. Варна. Завършил е колеж по туризъм със специалност " Мениджмънт на хотели и ресторанти". Има професионален опит като управител на ресторанти в гр. Варна.

Владее: английски език
Зодия: Лъв

Вижте всички оферти на Николай Иванов: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Янка Атанасова Стоянова, Бургас
29.01.2019
Работи професионално, отреагира навременно и коректно. Действията и отношението му създават чувство на доверие, което днес все по-рядко може да се прояви между хора, които се познават от кратко време.
Светла Първова, Варна
23.11.2018
Агентът Николай Иванов, който обслужваше сделката за продажбата на недвижимия ми имот показа изключително бързо и адекватно поведение, висок професионализъм и компетентност, силна мотавация и находчивост при осъществяване на посредничеството и за двете страни, за мен като продавач, но и за купувачите. Отзивчив и бързо реагиращ на възникналите ситуации. Изразявам своята искрена благодарност на Николай Иванов за проявеното отношение.
Янка Стоянова, Бургас
05.10.2018
Компетентен, търпелив и изключително коректен. Винаги успява спокойно да намери баланс между интересите на купувача и продавача. Навярно това са негови лични качества, които се отразяват и върху професионалната му кариера. Искрено благодарим за проявеното доверие и търпение.